Alyamuhoz Solgundeniz canm gözle görünüyor bakınca ama telde zor tabi. Tam yerşnde arkyı flaSa tutunca da pembe cizgı var
Unnamed98 Reglime 6 gün kala test yaptım negatifti hem de kan testi, regl olacağım gün 81 ile öğrendim
Alyamuhoz Solgundeniz 4 günüm fln gar inşallah test azizliği deglddir. Birkaç gündür 2-3 kere böyle pembe gibi sarı akıntım geldi ama sarı akıntım da geliyor idrar yolu enfeksiyonum da yok yani o tarz belirtilerim de yok anlayamadım bakalım test gerçekten dogru mu
Tgball Solgundeniz Bat 24 . Yarın adet olmam lazım. Bu sabah test yaptım. Ve çift çizgi . Kanda görmeden heveslenmek istemiyorum . Hepimi güzel haberler alalim 🫶
Ceren1996 Kaderibo belirtileriniz varmiydi. Benimde bat 26 ama test yapmadım günüm geçsin öyle yapicam
Alyamuhoz Kaderibo da merhaba kasık batması nasıldı bugün misafirim varken çığlık attım neredeyse bıçaklarla soll kasgmmn delindi sanki. Göğüslerimin alt kısmı da aşırı acıyor arada Ağrı giriyor
gunesveguney maviskokiz bende bu durumdayım bat 27 dün akşam yaptım negatifti ama baya da belirti hissediyorum ya
noble1 maviskokiz bende aynı durumdayım bu akşam yine yapcam bakalım aslında bu aydan aşırı umutlu idim hissediyodum :( yumurtlamayı da 12sinde gördüm
maviskokiz noble1 ben ovulasyonda yapmadım ama 2 günde bir denedik herhalde denk gelmesi gerekirdi siz yapın bakalım olmazsa bende yarın yapacağım haber verirsiniz
noble1 maviskokiz testim negatif olsa cıkardı diye düşünüyorum maalesef bu da gol değil. Sanırıım een üzüldüğüm negatif bu oldu. Yarın 3. Evlilik yıl dönümümüzdü :(
Nisa_90 Çocuk düşünüyoruz. Bat 24-25-26dan biri. Dün testtim negatifti. Bugün emziren veya mastit olan bilir, göğüs damar çekilmesini kol altına doğru. 2 kere öyle sancı girdi. 🤷🏼♀️