Mlsaa99 Kızlar ben 31+2 deyimm ogluşumla , öksürüğüm cok fazla yoğun öksürdükçe idrar kaçırıyorum eşya dayanmıyor artık🥹🤰
bahardaa Mlsaa99 33+5 gece beni de öksürük tutuyor ama kaçırma olmuyor çok 😅 bel ağrısı , ayakta uzun süre kalsam ayak ağrısı oluyor. Sürekli tuvalleteyiz 😂
papatya2412 Mlsaa99 32+4üm benimde 1 aydır geçmeyen öksürüğüm var aynı anlattıgın şekildeyim malesef😞 sürekli ped takmak zorunda kalıyorum ve çok ağırlaştım hemen yoruluyorum ağrılarım oluyor şu günler bi geçseydi..
Mlsaa99 bahardaa benim vanalarım açılmış kız bebegi cok asagida hissediyorum zaten 😃 benimde dizlerim agirmaya basladi gece boyu yataktan kalkip tuvalete gitmek cok zor hele uyku sersemi
Mlsaa99 papatya2412 hic sorma bende pedle duruyorum hijyenik gelmiyor surekli elimde külot çitiliyorum kurutuyorum yetismiyor🥹
papatya2412 Mlsaa99 aynen öyle haklısınız. Allah yardımcımız olsun😌 2 kızım var şuan oğluma hamileyim zorlu geçiyor iki çocuk ta olunca. Gece bacağıma kramplar giriyor uykumdan sıçrıyorum🥲
Mlsaa99 Ayy ne acı verici birsey o alt bacağa baldıra girince bende uyurken dikiyorum bacagimi yukari ha deyincede gecmiyor 🥹 ben bugun oksurukten doktora gozuktum crp 9 cikmis antibiyotik verdi kullansam mi kullanmasam mi bilemedim
papatya2412 Mlsaa99 9 çok yüksek bi değer değil canım, bilemedim bende valla ben gitmedim de doktora öksürükten ama mahfoldum
Mlsaa99 papatya2412 evet 9 dan bende ürkmedim pek kullanmama gerek yokmus gibi doktorumdan cevap bekliyorum 😊