Minoooooo Kızlar adetime 10 gün var ama bugün Ovulasyon testım bu şekilde koyu geldi bana sizce gebelikden dolayı mı böyle çıktı Ovulasyon bu ay soğan kuru denedım başına böyle gelip de gebelik ogrenen varmı aranızda
Nur67 Minoooooo artimed mi bu? Bugünü değerlendirin bence yarın daha bi koyu da olabilir silikleşedebilir
Kadertemur @“Minoooooo” Minoooooo çok erken de öğrenebilirsin böyle öğrenenlerde var canım umduğun gibi olur inşallah
Minoooooo Nur67 gündüz değerlendirdim şuan eşim işte fakat adete 10 gün kala yumurtlama olur mu ki anlamadım belim aşırı derecede agrıyor
Nur67 Minoooooo olur neden olmasın bununla gebelik oğrenmek için şuan çok çok erken ben adete 1 gün kala yaptım artımed boyle sonuc verdi sonraki gün adet oldum ama dediğim gibi yumurtlamadır büyük ihtimalle yarın bidaha yapın silikleşirde çatlamıştır demek
Minoooooo Nur67 birkaç post okudum bu şekilde öğrenen de var inşallah gebeliktir sende istiyorsan rabbim sana da nasip etsin hayırlı zamanda
Nur67 Minoooooo amin inşallah çok sağol size de inşallah. Evet doğrudur fakat 10 gün kala öğrenmemişlerdir yine de yumurtlama olabilir hakkınızda hayırlısı olsun ❤️