Perimeri Kızlar daha 20 haftalık hamileyim çatlaklar oldu krem ve yağlar kullanmama rağmen moralim çok bozuk 😞
Merve-metin Perimeri hangi krem ve yağları kullandınız bende 22+4 göğüslerimde ve karnımda çatlak yok ben lierac kullanıyorum kalçalarıma sürmemiştim sadece kalçalarım çatlamış genetikte varsa ne kullanırsan kullan çatlıyor maalesef
Masal7778 Merve-metin bende 17 haftadayim Bioderma kullanıyorum şuan için çatlağım oluşmadi birde badem yağı alacağım inşallah hiç olmaz
078007 Bende günde 3 defa sürüyordum ona rağmen karnım cok çatladı. Kesinlikle deri yapısı ve genetik naparsan yap çatlıyor
Merve-metin Masal7778 inşallah olmaz valla heryerine sür canım ben kalçalar çatlamaz dedim sürmedim ama çatlıyormuş şimdi sürüyorum ama ne kadar etki eder bilmiyorum
Zlmm 21+4 göğüslerim çatladı karnımda hafiften başladı ve bugün bacaklarımın iç kısmında da başladığını fark ettim badem yağı kullanıyorum doktor da hametan yazdı onu da kullanıyorum ama yine de çatlıyor moralimi bozuyo baya
sevimmm16 MamaAura krem kullanıyorum 23 haftamdayım şuan bi çatlağım yok sabah akşam sürüyorum deneyin bence çatlamama garantisi veriyor
Perimeri sevimmm16 duymamıştım bu ürünü baktım şimdi de yorumları da çok iyi hemen alacağım teşekkür ederim ☺️
Perimeri Masal7778 çalıştığım iş yerinde kadın lavabosu yok en yakın binaya gitmek zorunda kalıyorum o yüzden pek fazla su içemiyorum ondan da oluyor herhalde