kubra5834 Hafta ikiz gebelik de bel ağrısı normal mi? Aşağıya fazla baskı var biraz fazla ayakta kalsam hemen ağrılarım oluyor. Sizler 32. Haftalarınızı nasıl geçirdiniz neler yaşadınız?
Bge kubra5834 Berbat durumdayım Bugün tam 32 hafta oldu Ciddi anlamda kasılmalarım var ve ilk gebeliğimde değil İlkinde bu kadar kasılma yaşadığım Hiç hatırlamıyorum karnım taş kesiliyor biraz Yürüsem sürekli genital bölgede ağrı Ben anlamadım bu hamileliğimde neden böyle olduğunu.
Ayse3478 kubra5834 merhaba bişey sormak istiyorum nasıl bir ağrı yaşıyorsunuz ben kendimden örnek vereyim sizde bana kendinizle bir kıyaslama yapsanız rica etsem şöyle ki bende sağ tarafta kürek kemiğinde ve önde kaburga kemiğinde batma şeklinde ağrı var yürürken otururken artıyor uzanınca geçiyor ama sadece sağda var solda gram ayrı sızı yok yada belde vb Ağrı yok bu gebeliğe bağlı bir ağrı mı başka bişey ağrısımı anlayamıyorum o yüzden sizin ağrı şeklinizi nerde nasıl bir ağrı olduğunu merak ettim
Melamial Magnezyumu kaliteli kullanın devletin verdikleri hiçbir işe yaramıyor. Günlük hayatta yeterli gelebilir ama hamilelikte yeterli değill
kubra5834 Melamial özel hastane verdi hap ama bana çok dokunuyor verdiği magnezyum günde 3 4 defa iç demiştim defa zor içiyorum.
Melamial Ayse3478 sağa doğru mu yatıyorsunuz genel olarak? Bi de hangi magnezyumu içiyorsunuz? Hamilelikte genelde bel ortasında çok ağrı oluyor. Yan taraflar desteksiz yatmaktan oluyor
Ayse3478 Melamial evet sağ tarafta daha rahat ediyorum magnesıum cıtrate+p5p diye özel bir magnezyum kullanıyorum
Rabiadk 30 Haftadayım bel ağrısı değilde sol kalçamda inanılmaz bir ağrı var ayagim çekiliyor sanki, resmen topallıyorum ne sağa sola donebiliyorum ne eğilip kalkabiliyorum ne yapacağım hiçbir fikrim yok bana da öneriniz var mı
Kbr12345 Rabiadk benimde aynı sizin tarif ettiğiniz gibi bir ağrı sanırım pöçümden ağrı geliyor siz bişi yaptınız mı doktora felan danıştınız mı acaba ne yapmak lazım
Ayse3478 Melamial tamam teşekkür ederim sence başka bişey yapabilir miyim ağrının sadece sağda toplanmaması için
Melamial Ayse3478 aslında sağına mı yatıyorsun diye bu yüzden sormuştum. Magosit kullandığımda yetersiz geliyordu. Ben de hep soluma yatıyordum bacağımın sol tarafı kramp şeklinde ağrıyordu. Doktorum magnezyumu magnormla değiştirdi sabah akşam içmeye başladım. Bir de ebebeğin sağ sol ortası boşluk bi hamile yastığı var büyük olmayan onunla yatıyorum. 7.ayda olmama rağmen deli dehşet bi ağrı çekmiyorum bel ağrısı hariç. O da normal seyrediyo mecbur😅 hamile yastığı ve magnezyum çok önemli onu anladım. Bugün bacak arana yastık koyarak yatmayı dene sağlı sollu sabaha geçer. Bi tane daha magnezyum iç ya da soda.
Ayse3478 Melamial magnezyum içtim yastığı da denicem aklıma öyle bir işledi ki dediğin uzanırken bile hep soluma yatmaya dikkat ediyorum tabi gece uyku sersemi ne yaparım bilmiyorum ama en azından bilinçli bir şekilde bir süre sağ tarafa yüklenmeden denicem kendimi bakalım bu ağrılar azalıcak mı bu arada bende 7 aylığım ve çok şükür hiçbir kasılmam vb olmadı olmuyorsa hala sadece işte kaburga ve sırt ağrısı yaşıyorum neyse bu tavsiyelere dikkat edicem valla Allah razı olsun Burda ilk defa derdimle ilgili birinin yazdığı cevapa bu kadar sevindim inanılmaz zorlanıyordum öneride bulunman fikir vermen benim için çok önemliydi çok çok teşekkür ederim inşallah haklısındır da geçer ağrılarım en azından azalsa bile yeter 😂
Melamial Ayse3478 yaa ahahaha🥹 inşallah geçer. Zaten sola doğru yatmak en iyisi bebeğe kan akışı daha iyi. Benim de en sevdiğim sağıma doğru yatmak ama dönüşümlü yatıyorum artık mecbur🤷🏻♀️ sabaha inşallah rahat uyumuşsundur🙏🏼
Yasko-y Bende31. Haftadayım inanılmaz bir bel ağrısı oluştu. Magnezyum doktor bana vermemişti kendim alsam mı acaba kontrolüm haftaya olacak.