babygirl02 Kızlar eşim sperm testi vermişti ama sonuçların içinde morfoloji yok tekrar yeniden mi vermeli benim doktorum eşimin testine bakti hamile bırakmayacak kadar kötü değil bu sonuçlarla hamile kalırsın dedi kararsız kaldım
Mucizeem__ babygirl02 sperm testi nasıl veriliyor siz özelde falan mı veriyorsunuz beni biraz bilgilendirebilirmsnz
Ghosttt babygirl02 mutlaka en az 2 doktora gösterin ben kiloluydum herkes bana benden ötürü olmadığını söyleyerek üstüme gelmişti sonra sperm testi yaptırdık ilk doktor iyi dedi vitamin verdi yolladı 6 ay sonra başka doktora gittik meğer eşimin ameliyat olması gerekiyormuş o yüzden olmuyormuş eşim ameliyat oldu o hafta hamile kaldım bence başka doktorlarada danışın
Pnrdrsn babygirl02 neye bakıldı ki anlamadım. Sadece miktarı mi yazıyor? Defekt ,ph ,ileri hareketlilik ,kuyruk defekti falan yok mu yani?
babygirl02 Pnrdrsn postarimda eşimin sperm sonucu paylaşmıştım içlerinde sadece morfoloji yok sanırım
babygirl02 Whereismybaby postarimda eşimin sperm testini paylaştım ordan bakabilir misin çıkan sonuç o yani
beyazmelegim babygirl02 devlet hastanesi randımanlı test yapmıyor özele gitsin eşiniz zamanınıza paranıza yazık özele gitmeden hiç bir sonuç alamazsınız tecrübe ile sabit
babygirl02 beyazmelegim eşim tekrardan test vermeli yani cuma günü başka bı hastaneye gidicem ona da gostericem tekrar versin derse yeniden verecek artık eşim
fdn25 Mucizeem__ hayır eşiniz sperm örneği veriyor oradan bakılıyor birde ultrason muayenesi yapılıyor başka bir sorun var mı diye