Yusuf64 Kızlar sabah uyandığımdan beri ilk başta sağ tarafimda bir sancı vardı bacaklarimda sanci var yuruyemiyorum karnima hafif sanci giriyor karnimda baya aşağıya indi harekette yok bebegimde
Ozge1008 Yusuf64 henüz doğum sancısı nedir bilmiyorum canım ama postun üstte kalsın bilen biri görür belki
Kubrarecep Yusuf64 bebek hareket etmiyorsa tatlı birşey ye sırt üstü uzan 15 dakika falan sonra hareket eder ama sancı içinde duş al geçerse eğer doğum sancısı değil geçmezse ve bebeğin hareket etmezse hemen doktora git
Yusuf64 Hafizeipek eşim işte normalde çıkamaz bu saatte kayinvalidem yakın bana ona söylerim şimdi konuştuk kanaman olsa suyun gelse şöyle kızım diye yalancı sancida olabilir belki
Trabzonli Cnm normal dogum sancısı belden başlar kasıklara dogru yayılır. Emin ol dogum sancısı olsa ayırt edersin. Bi de düzenli araliklarla gelir zaman gecdikce sancilar sıklaşır ve sancı süresi uzar. Nişanın geldi mi cnm. Kac haftaliksin
Happymammy Trabzonli ben de bişey sormak istiyorum dün yoğun kıvamlı sümüksü ve büyük parça şeklinde akıntı geldi ama kanlı değil sarımsı bu nişan mı
Trabzonli Happymammy cnm nişan pembemsi ya da kırmızı sekilde geliyo. Sarımsı hic duymadim. Enfeksiyonun var mı benim oldugu icin soruyorum benden de sarı akıntı geliyo bazen az bazen yoğun sekilde.
Happymammy Trabzonli yani şimdiye kadar hiç bi kontrolde enfeksiyon çıkmadı ama yarın randevum var bi doktora sorarım enfeksiyon olabilir belki 39+5 oldum artık sürekli bi işaret beklediğim için herşeyi doğum belirtisi zannediyorum galiba psikolojik olarak 😊
Aysunh Yalancı sancı düzensiz bir şekilde gelir hareket edince geçer banyo yapınca da gerçek sancı ise önce 10 dk bir şekilde gelip dakikaları sonra kısalır ve hareket edince geçmeyen duş alınca da geçmeyen bir sancı ikisi arasındaki fark aklınızda bulunsun canım kimin suyu da nişanı da gelmeden sancısı başlar