mlkkk Tz19_ Çorum her konuda ne kadar uygun yaa babamda polis 17sene orda kaldık şark tayinine gidince Çorum’u arar oldum,sonra evlendim eşimde polis kilisteyim Çorum’a gidelim diye şaka yapıyorum ama her ciddileşebilrim 😈😂
Semakantar Nurdanmeric ben ilk hamileligimdede dogumumda da camlica medipoldeydim şimdide 28+6 yim yine ayni doktoruma hüsniye sedef binoze gitmeye devam ediyorum cok memnunum tavsiye ederim
Donaldvetomris Yorumlara baktığım kadarı ile izmir ve ankara da oturunlar olarak en yüksek ücret bu iki il de diğer iller çerez parası gibi geliyor gözüme evet doktor olarak bu iki il çok iyi ama fiyatlarda çok iyi 😑
Zeynep1283 Donaldvetomris gerçektende öyle yorumlara bakıyorum çerez parası 30 bin falan bizim buralar çok pahalı Kocaeli’den yazıyorum benimkide 50 bin
Bidemet Elfakcy bende cem beye gidiyorum ama doğumu orda düşünmüyorum özel levente gideceğim doğum icin,çünkü avicannada bebek yenidogan küvezi yokmuş bisey olsa başka hastaneye gonderiuorlarmjs
Kubraylvc Ftmasanli normal doğumu bilmiyorum ama burda çoğunlukla doğum fiyatları aynı oluyor normal ve sezeryan arasında fark olmuyor
sevvalaydd Vlog1345 doktorum ubeyt akcin divan hastanesinde yapacak fiyat 30 bin aldik siz malatyada hangi hastanelerden fiyat aldiniz