atesnzm Rmysacv valla maalesef 3 kere sordum benim doktorumun fiyatı buymuş bende gebelik zehirlenmesi olduğu için her hastane ve doktor beni kabul etmiyor maalesef doktorumdan da çok memnunum şu anda mecbur doğurucam orada
melissannesi atesnzm çok fazla demişler canım ya one öyle yani ben bilmesem tamamdicemde Siz eğitim araştırmadı riskli gebelik bölümüne gözüktünüzmü ordaki dr beyde çok iyi yine Bülent beyle orantılı çalışıyorlar zaten. Fikir olsun bi oraylada görüşün en azından
atesnzm melissannesi araştırma hastanelerinden çok çektim istemiyorum doktorumu seviyorum devam edicem son 1 ay kaldı zaten yapacak bişey yok tek içime sinen doktor bülent hoca oldu
Newmomdml qusel yok ben henuz hamilelik surecindeyim ama doktorum orada cok memnunum bir terslik olmazsa dogumu o doktora o hastanede düşünüyorum. Doktorla probleminiz varsa avicenna umut hastanesi Fatih Birol u kesinlikle oneririm. Cok ilgili cok nazik biri
qusel Newmomdml drumla sorunum yok ama fiyat açısından uygundu umut. O yüzden düşündüm ama sanırım zam gelmiş
semrabgt ArasMom__ doğumuma 4 gün kaldı ilk öğrendiğimde Kurtköy lokman hekim İstanbul hastanesi 45 bin e aldım herşey içinde
Dyg0633 Duruu3 merhabalar güncel fıyat mı acaba? Bende mersin deyim ve şuan hem dr hem hastane araştırıyorum
Duruu3 Dyg0633 evet canım güncel fiyatı ben de haftaya gideceğim 2 doğumum olacak Sultan hanım da inşallah çok iyi bir doktor yani 19.000 de iyi bir rakam bu zamana göre
Dyg0633 Duruu3 tabıkı çok ıyı fıyat pekı muayene ucretleti nedır? Sultan hanımın. ve Aylık tahlıller taramalar ne kadara mâl oluyor. Ben ilk kontrole gıtmedım daha 7.haftayı bekliyorum. Ama doktor arayısındayim
Duruu3 Dyg0633 canım sanırım 850 900 heralde muyane ucreti çünkü en gittiğimde oydu ikili testi özel yenisehirde yaptım 600 TL
happyprincess_06 Rabiadk meraba sezaryen dogum paketi mi aldiniz yoksa sadece doğum ücreti mi ve paket ise içeriğinde neler var
Rabiadk happyprincess_06 lokman hekim Van hastanelerinde doğum paketi yokmuş yalnızca doğum ücreti bilgisi aldım
Tugcemmmm happyprincess_06 13 hafta oldum ben de elif hoca çok iyi ayrıntılı bi şekilde anlatıyor tüm sorularınıza yanıt veriyor içtenlikle hep mutlu ayrılıyorum yanından
happyprincess_06 Tugcemmmm inşallah doğum sureci ve sonrasında da memnun ayrılırız güzel anılarımız birikir. Sağlıkla alın kucağınıza ☺️🌸