nurmltli61 Hümeyra hanıma kasım ayına randevu alan var mı ? Diğer doktorların randevusu açılmış kasım ayının ama hümeyra hanımın açılmamış yada randevu mu kalmadı🥲🥲🥲
nurmltli61 000asiye hümeyra hanım o kadar iyiki gidecekseniz eğer tavsiye ederim. Berker beye almayın beş para etmez diğer hocaları bilmiyorum ama hümeyra hanım çok iyi tüm detayına kadar bakıyo tek tek söylüyor sana da
000asiye nurmltli61 çok teşekkür ederim , ultrason fotoğrafı veriyor mu ? Daha önce ayça hanıma gittim vermedi de. randevu aldım Hümeyra hanıma bakalım.
000asiye nurmltli61 bilemiyorum , bilseydim telefonumdan bir fotoğraf çekerdim bari diye düşündüm sonra.
nurmltli61 000asiye hümeyra hanım çok iyi özür hanımda iyi bir kere Berker beye gittim pişman oldum bana asla göstermedi ekranı kendi baktı sonra kapattı hümeyra hanımdan şaşmamaya çalışıyorum randevu buldukça alıyorum
000asiye nurmltli61 kolay kolay randevu bulamıyoruz bilirsiniz , belli başlı bir kaç doktor çıkardı hep Berker bey de onlardan biri demek en az tercih edilen Dr oldukları için diye düşünüyordum.
nurmltli61 000asiye özge hanım dicektim yanlış yazmışım. Benim gönlüm hep hümeyra hanımdan yana onu tavsiye ederim gitmek isterseniz eğer