Zhrbjts 29 haftalıgın bebek donmemiş plesenta arka duvara yerleşmiş doktor iliski yasakladi sizinkiler ne zaman donmustu donmedigi icin iliskiyi yasaklayan var mıydi neden yasakladı anlamadım acaba ters giden birseyler mi var bir sey demedi 🤷🏻♀️
Aylaa123 Zhrbjts bebek dönmedi diye ilişki yasakmalamz plesantadan kaynaklıdır büyük ihtimal yeri risk teşkil ediyorsa onun içindir benim bebeğimde dönmedi yarın 38 haftaya giriyorum ama benim yasak felan değil
Zhrbjts Aylaa123 plesenta arka duvarda dedi arka duvarda riskli bir yer degil anlamadım yada yinede bi durum varsa bana niye demedi ki sonucta demek zorunda yani bebegin hareketleri normal dimi plesenta arka duvarda iliski yasak demir hapını kesinlikle.kullan devam et felan dedi anlamadım yani bi durum varsa söylese sacma sapan insana neden evham yaptırtıyorlarsa
Zhrbjts Aylaa123 birde hep soluna yat dedi hic boyle seyler demedi kafam karısti🤷🏻♀️ acaba bi kac gun sonra ozelemi gitsem
Zhrbjts Aylaa123 devlete gidiyorum icerde 4 kisi sen orda doktor hemen baska hasta alma pesinde ozele gideyim bari
TKumsall Zhrbjts iyide bebeğin dönmesi için hafta erken zaten 30da benim döndüğü için sıkıntıya girmiştim ben
Zhrbjts TKumsall ay bide bana diyor ki hep mi tersti ve bu adam koca prof 29 haftada ne donmesi bende cozemedim halen gec kalmıs gibi tepki verdi
TKumsall Zhrbjts çok saçma konuşmuş benimde sancim vardi söyledim dönmüş saten doğum sancısı olabilir bi eğitim ve araştırmaya git diyip çıkarmıştı 4 hafta evde çektim 34te gittim yatırdılar ciğer iğnesi vurdular ilaç felan verdiler 17 gün yattım 36+3te kucağıma aldım bebeğimi gayet saglikliydi hastane hastaneye göre doktor doktora göre fark ediyor hemde çok ya
xJade Zhrbjts benim yarın 31. Haftaya giriyor hala dönmedi. Doktor bebek dönmemiş daha rahat yeri heralde dedi. Anormal bir durum olmadığını söyledi. 39. haftaya kadar dönmeyen bebekler var. Hiç takma kafaya bebek canı ne zaman isterse o zaman dönüyor 😃
Zhrbjts TKumsall aynen oyle 20 gun oncesi ozele gottim hersey normal donemsi icinde erken dedi 20 gun sonra develtteki prof daha oncedendemi donmemisti haraketleri normalmi iliski yasak soluna yat hep kan hapini birakma felan boyle sacma sapan konustu anlamadim gitti valla artik kime neye guvenecegimizide sasirdik valla
Zuleyha29 Zhrbjts benim 28 haftalikdım geçen hafta gittim bebek dönmuş başaşağı dedi ama şimdi dönmesi önemli değil daha çok döner dedi doğuma kadar
TKumsall Zhrbjts valla hastanede yatış yapılana kadar bana yasak felan denmedi kanamam olduğu zamanlarda sadece onlarda başlardaydi düşük tehdidi olduğu içindi sola yatmak kan akışını hızlandırır bebege daha güzel kan akışı sağlanır ama bunun soyledikleriyle bir alakası yok pek açıkçası