1159098263 Kızlar nasılsınız nasıl gidiyor benim 2 güne detaylı ultrasona gircem cinsiyet öğrenirim inşallah şuan iyiyim bebek çok hareketli
Hasret3449 1159098263 26 da detaylı ultrasona bakıyorlar mı zamanın geçmemiş mi cinsiyeti hala öğrenmediniz mi benim de akıntım çok var 23 haftalık acaba enfeksiyon mu var diye korkuyorum sarı akıntı bugün çok gördüm😒
Badehandekuzey 1159098263 Cinsiyet için çok bekletmişler seni canım neyseki az kalmış🙈 25+1 bizimkinde çok hareketli detaylıda temiz şükür. Tek sıkıntı bazen baş ağrısı oluyor dişimden baya çektim hamilelik yüzünden. Onun dışında klasik ağrılarım var çok şükür halime
Hasret3449 Badehandekuzey canım ya bende çok diş ağrısı çekiyorum siz ne yaptınız 😔gitmedim daha dişçiye müdahale ederlermi
Badehandekuzey Hasret3449 bi tane çektirdim bide kanal tedavisi olacağım canım şimdilik 20 ilk dişe birşey yapamıyorlar 😓 geçmiş olsun gerçekten çok zor bi ağrı
CeylanAk Hayır geç değil ikinci ilk kontrollerde göremiyorlarsa 28.haftada yine çağırıyolar benide çağırdılar girmedim ondan biliyorum ben detaylıda öğrenememiştim özelde öğrendim
Hasret3449 1159098263 şuan erkek değişmese 🥴 Çünkü bir arada %90 kız denilmişti şimdi de erkek denildi bakalım