HafizeVrr Kızlar şuanda 36+3 haftalık hamileyim. İlk gebeliğim. Hurma ananas merdiven çıkma vs başlamalı mıyım erken mi ? Doğumu kolaylaştırmak için neler yapabilirim ?
Emeltsb HafizeVrr YouTube da elçin demirelin doğuma hazırlık videoları var onlara başlayabilirsiniz bir de bana bacak bacak üstüne atma bebek kanala dönmez demişlerdi hurmayı tek sayı tüketmek gerekiyormuş bilimsel bir açıklaması var mı bilmiyorum ben henüz 24 haftalığım 🥲
Dnmzzeda HafizeVrr Merdiven in şık yürüyüş yap her akşam 1 saat evde squat ördek yürüyüş adaçayı ahududu çayı her gün 2 dilim ananas 10 hurma korumasız ilişki ben bunlara 37.haftamda başladım 40.haftamda doğum yaptım ☺️☺️
Semakantar HafizeVrr tam 37 de başlarsın herkesin gidisati bir olmuyor hemen etkide edebilir ben ilk hamileligimde 37 de baslamistim.tek sayida hurma yemeye
HafizeVrr Emeltsb ben tek sayı olayını bilmiyordum inşallah işe yarar. Bebeğim şuanda doğum pozisyonundaymış o zaman bende dikkat edeyim bacak bacak üstüne atmayayım zaten atsam uzun süre duramam ayağım uyuşuyor 🫣