Kokusuburnumda Kızlar çok korkuyorum 9. Haftadayım ilk defa kahverengi lekelenmem oldu başka yaşayan oldu mu aynı durumu düşük tehlikesi mi sizce 🥺
kucukkadinn Kokusuburnumda canım korkma bende 9. Haftada direk kanama yaşadım hemen hastaneye gittim düşük önleyici iğne Protestan fitil ve raporla dinlendim biraz sende doktora git ihmal etme kötü düşünme Allah’ın izniyle bişey olmaz🤲🏻
Kokusuburnumda Kahverengi miydi peki kırmızı veya pembe miydi sizinki 🥺 progestan fitil kullanıyorum ben şuan bi de buna rağmen olunca çok korktum
kucukkadinn Kokusuburnumda bende en başından beri Protestan fitil kullanıyordum canım kahverengi peçeteye silince geliyordu sonra bi gece kırmızı kanama geldi iç çamaşırımı batıracak kadar sonra bi kaç gün kahverengi leke şeklinde devam etti bidaha kesildi kendini çok yorma Allah’ın izniyle geçer🤲🏻
Kokusuburnumda kucukkadinn sabah uyandığımda pembeye dönmüştü karnımda falan da ağrı yok elhamdüllillah doktorumu aradım ilaçların dozunu artırdı gelmene gerek yok dedi inşallah dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim 🥺