Zakine 2 gebelik şu an 25 haftadayım iğne yapılacak 2 hafta sonra ama ben de anlamadım biraz bir test aldı bugün kan aldı ona göre bebeğin kanını anne karnında değişebiliriz dediler çok korkuyorum böyle bir şey başından geçen var mı aranızda nasıl oluyor bu kan değişimi oluyormuş anne karnında çocuğu biraz tehlikeli bir işlenmiş çok korkuyorum
Sevda33 Zakine Selam bnmde 2. Gebeligim 28 ci haftada igne vuruldum doktur bana bu tarz şeyler söylemedi .
FKRKS29 Zakine benimde eşimle kan uyuşmazligi var 28. Haftada iğne vuruldu , başka birsey demedi doktorum korkmayın ilk defa duydum böyle birsey insAllah birsey olmaz
Nhrr Zakine şunu demek istemiş sizden kan alıp sizin kanınız bebeğe karıştı mi diye bakacak. O testin sonucunun negatif çıkması gerekiyor ama yine de iğne yapılmak zorunda. Benim ikinci gebeliğim bana her ay yapıyor o testi korkmayın. İlk gebeliginizde iğneleri tam olduysaniz( 28. Haftada ve doğumdan sonra bebeğin kanı pozitifse)kanı karismaz zaten. Bunda da doğumdan sonra bebeğin kanı pozitifse yine vurulmasi gerekiyor.
Kubranr06 Zakine benle eşimde de var benim 16 haftalıkken lekelenmem oldu uyuşmazlıktan kan aldılar nedeni uyuşmazlıktan mı değil mi diye baktılar sonra iğne vuruldum 28 hafta da tekrardan uyuşmazlık iğnesi vuruldum korkulacak bir durum değil içiniz rahat olsun şuan 39+3 günlüğüz ☺️
Zakine Nhrr Nhrr ay allah razı olsun senden yaa ,,kafamdaki tum soru işaretini giderdin,ayni senin dedigin gibi galiba,bende sabahtan beri duşunuyorum ,igne zaten olacam ,kan degişimi falan olayi niye onu anlamamişdimm ,cok sagolasin ya
Zakine Kubranr06 ayy inşallahh yaa benim sukur hic bi lekelenmem yok yaaa olmadi….kafamda oturtamqdigim seyler vardi sagolsun bilgilendirdiniz ya iyiki var burasi ,herkes bebebgimi saglikla kucagina alsin amin🥺💞
mervedmrcn Zakine ilk gebeliğim bizde de kan uyuşmazlığı var 26 haftadayım 28. haftada iğne vurulucam ama korkmuyorum açıkçası çok şükür bu zamana kadar kanamamda olmadı
Rojin__321 Zakine korkma canım neyden korkarsan o başına gelir bebeğime bişey olur düşük yaparım diye korkuyorum bugun başıma geldi🥺
Zakine Rojin__321 yaaa cok uzuldumm ,evett okadar haklisinkii neydenn korkarsan başina gelirr💞uzulmee vardir rabbimin bir bildigi