Başkasının kilolarıyla karşılaştırmayın her hamilelik ayrıdır sağlıklı olsun yeterki öyle dua edin sezeryanda kötü bişey değil sonuçta. Ben kızımı 41 de doğurdum 4050 gr başında şişmişti sancı çekerken ıkındığım için çok zorlandım çıkmadı vakumla çektiler. Çok şükür ki kızımda sağlıklı vakumun kötülüğünü sonradan öğrendim yattım kalktım şükrettim. Dikişlerim çoktu içten dıştan mahvoldum 5 ay o dikiş zonklamasını çektim namaz kılarken secdeye gidemiyordum düşünün. Bana bunları yaşıcaksın yinede normal istermiydin deseler hayır derdim ki ben normali çok istiyordum herkes karşı çıkıyordu bana. Şimdi 18 haftalığım ve vajinamda varislerim var böyle giderse normal yaptırmaz doktor sezeryana alırlar. Bu daha çok can sıkıyo 2. Doğum kolay olur oh kafasındaydım varis derdi çıktı şimdide kara kara onu düşünüyorum. Bilmeyen için diyorum varis vajinada eğer kesi vs yapılırda o damara denk gelirse kanı durduramazlar diye çok riskli. 1. Hamileliğimde de vardı ana daha yukarıdaydı engel değil dediler şimdi baştan aşağıda önceki kesi yerinde bile var ağrıda yapıyo ayakta çok kalınca. Siz doktorunuza güvenin herşey gelir geçer içinizi ferah tutun 🥰❤️