ucmgk21 Kızlar merhaba. Ben 2 ay önce kürtaja gerek kalmadan kese yeni oluşmuş iken düşük yaptım. İlk adetimden sonra doktor a gidecekken yeniden adet oldum ve biter bitmez gittim. Alttan muayene etti büyümüş çatlamak üzere olan bir yumurtan var bu 2 günü değerlendirebilirsin bir sorun yok dedi ve değerlendirdim. Gebelik ne zaman belli olur. Ard arda gördüğüm o iki Adet döneminin 1.sinin günü geçti 2.sine bir hafta var ve çok sabırsızım😶
mcansum ucmgk21 en az 15 gun falan canım oda hemen hemen tekrar regl donemıne gelıyor zaten hayrlısı olsun nasıbınde varsa
Erham ucmgk21 bebek istemeni anliyorum lakin keşke 4 yada 6 ay dinlenseydin vücuduna izin verseydin hakkında hayırlısı olsun. Eğer tutmadıysa bunu bir tavsiye olarak gör bu vücutta bize rabbimin emaneti önce vücudunu dinlendir.
mcansum ucmgk21 bu arada bende bi düşük yaptm kendiliğindne kese olusmadı sonrasında saglıklı bi gebelikteyım darısı basına uzulme olagan bir durummus
ucmgk21 mcansum öğrenmek işin acele etmemeye düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil beklemeye devam 😶
ucmgk21 Erham kese henüz yeni oluşmuş iken düşük olduğundan doktorum bi sıkıntı görmedi çok doğru söylüyorsun ama ona güvendim umarım sonuç hüsran olmaz😞
Destina21 Ben de kendiligimden düşükten sonra 1 adet döneminden sonra hamile kaldım.. herşey yolunda .. kan pıhtılaşması için iğne yapıyorum hergun
mcansum ucmgk21 cok heyecanlı bilirim ama beklemek en iyisi daha beta ya yansımamıs olur gec dollenmedir vs tekrar yukselirse sonradan üzülme maksat en kesini adetin ikinci üçüncü günü bende ikinci günü yapmstm beta 462di
Erham ucmgk21 rabbim hakkında hayırlı olanı versin hem bedenen hem psikolojik olarak dinlenmek bence çok iyi birde bence hamile kalana kadar bu programı sil kafani rahatlat
ucmgk21 Erham eşim de aynısını söylüyor. Sürekli giriyorum bişeyler okuyorum bazen çok umutlanıyorum bazen üzülüyorum. Gerçekten psikolojik olarak zor bir süreç inşallah sonu iyi olur 🙏🏻
Sabinakuzey ucmgk21 Bende yumurta catlatmasi iynesi olduktan 14 cu gun test yaptim ve pozitif cikti . Her kes ilacin etkisi diyordu ama . Doktora sorsum dedi ki her gun yap eger gittikce koyulasiyorsa cizgi hamilelik var demektir .
ucmgk21 Sabinakuzey bana yumurtan büyümüş ve çatlamak üzere değerlendir diyeli 16 gün oldu sanırım bende dayanamayıp bir test alıcam 🤭