Ebrarckdr Merhaba kızlarr🌸🌸 İsim konusunda yardımcı olabilir misiniz çok kararsız kaldık eşimle.Sizce kulağa en güzel gelen isim hangisi??
tazeanne23 Ebrarckdr Belinay, Melisa, Elisa bunlar anlamı yanlış bilinen isimler.. ama anlamına önem vermiyorsanız o zaman Melisa daha hoş bence🥰
Gizeminannesi Ebrarckdr benim bı kızım var ismi Elif gizem Şimdi 2. Ye gebeyim ona da kız dediler Çarşamba günü hastane randevum var gidicem bir daha sorucam o zamanlar küçüktü tahmin etmişti şimdi kesinleşir 17 haftaligim şuan ❤️🌸
Ebrarckdr Gizeminannesi Maşallah Allah size bağışlasın🌸 Banada 12+5 te kız demişlerdi ama kesin değildi cuma günü kesinleşti kız dendi yinede emin olamıyorum acaba değişir mi diye ultrasona göre 16-17 haftalık uyumlu bakalım☺️
Sara_bebek Bir kizim var 2 yaşinda ismi Sara biz Azerbaycanliyiz turkiyede Sara ismi varmi yokmu bilmiyorum şimdi ikinciye hamileyim doktor erkek dedi erkek ismi bulamiyoruz 🫠
Ebrarckdr tazeanne23 Melisa ismini düşündük ama caiz mi değilmi bilmiyorum yunan tanrıça ismiymiş galiba.Birçok isim araştırdım ve çoğunun internetteki yazanla hiç bir alakası yok bilmiyorum açıkçası
Ebrarckdr tazeanne23 hepsinden bir kusur çıkıyor yani.Benim için illaki kuranda geçmesi gerekmiyor böyle bir şart olduğunuda düşünmüyorum ama anlamı güzel olsun istiyorum. Bir isim bulunca hemen kuranda geçiyormu diyorlar ve aşırı derecede sinir oluyorum
Premsems Ebrarckdr Kuran’da geçmesi şart değil ama anlamı güzel olmalı, dinen aykırı bişey olmamalı diye biliyorum, melisa tanrıça gibi bir anlamı var o yüzden pek uygun olmaz gibi bence