Umutbatum Merhaba kızlar şuan 27 haftalık gebeyim ultrason ölçümlerine göre hamileliğin başından beri oğluşum 2 hafta önde gidiyor sizce sat a göre mi doğum gerçekleşir ultrason ölçümlerine göre mi doktorum ilk 3 ay önde giditor da ultrason ölçümlerine göre doğum gerçekleşir diyor başından geçen varmı
BBusraa Umutbatum bana doktorum sata göre Doğum olur demişti. Ultrasonda önde gitmesi sadece bebeğin gelişiminin güzel pldugunun gelişim olarak önde gitmesi demek olduğunu söylemişti 🥰
Deletedmom56 Umutbatum sat’a göre bakıyorlar benimde normalde adete göre değil ilişkiye göre iki hafta geri ama adet hesapladıkları için 2hafta önde söylüyolar onlara göre sat önemli bana öyle demişti
Dlrm Reyhankarabiber bu sat dediğiniz nedir Şimdi ben de 26 haftalık hamileyim ultrasona göre iki hafta daha büyük bebeğim 28 haftalık gözüküyor doğum hangisine göre olacak şimdi o satın ne demek olduğunu bilmiyorum ben
Umutbatum Reyhankarabiber sağol canım benmde aklım karıştı gerçekten duydugum hep sat diyor benim doktorda ultrason a göre olabilir diyor baştan beri 2 hafta öndeyiz diye
Sezin Dlrm son adet tarihi demek ben de başlarda anlamazdım dr sat deyince ☺️ Sat a göre hesaplanıyor ben dr a sormuştum benim de en başından beri 1hafta önden gidiyordu
Dlrm Sezin Bana hiç doktorum sat demedi 😄 26. haftadayım ilk defa şu an bu Yazıda duyuyorum Teşekkür ederim bilgi verdığin için canım