busenurkaraa adetim 1 gün gecikti hemen çıkan gözle görülür silik bir çizgi görüyorum çok denedik 1 senedir hep yalancı çizgi görürdüm ama bu gözle görülüyor fotoğrafta çıkmıyor sizde bakarmısınız 
Erkekannisi2 busenurkaraa benimde boyle cNım adetimin gecikmesinin ikinci gununde boyle olmustu , ben gorebiliyordum sadece bugun 5. Gun daha gelmedi ,
BesteYetik busenurkaraa var canım benimde boyleydi, prodoctor ile dene birde. Ayrica fotografin tonu ile oyna koyulastir parlakligini falan kıs göreceksin daha net 😊
busenurkaraa Ayshababy yarın da şansa randevum var canım kaybettiğim bebeğimde de ertesi gün randevum varken öğrenmiştim 🥺
busenurkaraa sutlukahve_ öyle yapıcam sabah randevum var allah hepimizin duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin
Kubra001111 Erkekannisi2 adetim 4-5 gündür olması gerekirken kahverengi lekelenmem oluyor lütfen bakın inanamıyorum test yanlış olabilir mi anında çıktı idrarımı koyduğum anda
Erkekannisi2 Kubra001111 ya maşAllah valla hiç aklına kotu bişi getırme, ben 6 test yapmıstım hepsı anında kıpkırmız cıkmıstı. Betam 7463 cıkmıstı ilk oglumda , Allahın izniyle bebişinde senınledir , benim içinde dua et kuzum bende beklıyorum hala
Kubra001111 @“Erkekannisi2”#p34356241 yaa inşallah Beta sonucumu da paylaşırım olmazları olduran rabbim hepimize yardım etsin Rabbime dua ediyorum Beta da da çıksın diye
Erkekannisi2 Kubra001111 cıkar cıkar Allahın izniyle mera k etme kuzum , bu kdr kopkoyu cıkmaması mumkun degil
busenurkaraa Alyamuhoz canım göğüs hassasiyeti 1 haftadır var onunla birlikte ara ara kasık batması oluyordu şuanda regl sancılarım var
Alyamuhoz busenurkaraa ben de net görüyorum inşallah yarın bize güzel haberi ver🤗 benim de sık sık göğüslerim ağrıyor sanki içeriden Bu iğneler batıyor bazen ucu acıyor hafif dolgunlaştı ama bu daha önce adette de olduğu için acaba dayım göğüs bakımından
busenurkaraa BesteYetik yarın beta vereceğim çok heyecanlıyım herşey rabbimden gelir size haber vereceğim 🩷