Queenhera Anestezi uzmanı ayarlamayı duymadım hiç. Yani şunu mu kast ettiler acaba, doğum pazartesiydi bizim bir önceki cuma gününden kan tahlili vs verdik anestezi uzmanı gördü, bir kağıt verdi doğuma getirin dedi. Yani onu mu kast ettiler acaba? Biz de özel oda tutalım sırf diye pazar sabahından geldik odayı tutunca hemen damar yolunu açtılar, dar bi kazak giymiştim hatta malesef kolunu keserek çıkardık kazağı :( refakatçi ennn sıkıntı yaşadığımız konuydu bizim hemşireler kafayı cidden sadece bununla bozmuşlar, halden laftan anlamıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam 13.00-14.00 arası bi de akşam bir saat aralığı sadece ziyaretçi saatleriydi yazıyordu orada ama tam hatırlayamadım. Ameliyata girdim sedyede oturdum belimi kambur yaptım iğneyi yaptılar, sonra belden aşağım uyuşmaya başladı. Anestezi uzmanı uyumayı bana sorarak test etti. Çok korkulacak bir şey değildi sadece ben çok heyecanlıydım. Sakinleştirici yapacak mısınız dedim hatta. Gerek yok gibi bence ama olursa yaparız diyip yaptılar sonra. Ondan sonra uyanıktım evet hatırlıyorum ama nasıl anlatsam böyle iyi hatırladığınız bir rüya gibi, çok net bir anı gibi değildi benim için. Önüme örtüleri örttüler, bi 5-10 dk geçmeden sarsıntılar hissettim yani vücudum sağa sola sallanıyor hafif ama kesinlikle hiçbir acı yok. Anestezi uzmanına ben sarsıntı hissediyorum dedim. O da bebeğin çıkmasına yakın hissetmen normal diye sakinleştirdi sonra zaten ağlama sesini duydum :) ama hani meşhur sezaryen pozları olur ya çıkar çıkmaz bebeği kaldırıp anneye gösterirler onu yapmadılar bana. Belki 5 dk kadar hep sordum temizleyip giydirip yanağıma koydular kısacık sonra götürdüler. Siz mutlaka bebek doğar doğmaz görmek istiyorum diyin. Doğumda müzik çalıyordu mesela muhtemelen birinin telefonundan, keşke dedim fotoğraf çekin vs diye isteseydim. Ama o anda bahsettiğim o yarı sarhoşluk hissi yüzünden hiç akıl edemedim. Bi de doktorum öncesinde “doğumda ben yanında olucam, bebek çıkınca üçümüz fotoğraf çekineceğiz ” demişti biraz ona da güvendim ama olmadı tabi :') Yani bebişiniz büyük ihtimalle ilk 10 dkda çıkacak belki daha erken zaman kavramı yok oluyor orda ama çok kısa sürede. Sonrası sıkıcı, dikişler için bekledim bana sanki 1 saat gibi geçti, ama eşim toplam her şey 1 saat sürdü diyor. Yani içeriye girişimden tamamen çıkışım. Umarım sizin de çok güzel sağlıkla gelir miniğiniz başka sorularınız olursa ben buradayım