Ayse-2023 Sezeryandan Sonra kanamanız ne kadar devam etti ve belinizi bağlandınız mı? benim 45 gün oldu hala kanamam var sarı su şeklinde ve bazen de kanlı geliyor belimi de bağlamadım acaba göbeğim kalır mı?
Hulo2105 Ayse-2023 25 gün falan sürdü benim göbek kalmask bence vücutla alakalı ben hamile kalmadanki kilomun da altına düştüm azıcık karnım var hala 66 kiloyum 2 ay 1 hafta önce doğum yaptım
perihankrkya Ayse-2023 24gunlugum bi geliyi bi gidiyi 😂bazen cok bazen az oluyor gobegimi baglamadim cunku ilkinde de baglamamistim 1-2 ay icinde göbek kalmamıştı zaten hamile olmadan once zayiftim yine ayni sekil olurum ben acicik gobusun var suan zaten 😂
AnayimBenAna_ Ayse-2023 kanamam 40 gün sürdü ayağa kalktığım anda belimi bağladım hem daha rahat yürüdüm hem acımı azalttı. Hemşirenin tavsiyesiydi bağlamam iyi ki dinlemişim.
Crnogzhn Ben hastaneden çıkarken konseyle çıktım ara ara çıkarttım daralıp ama çok az bi göbek var ayva göbeği
Serrabade İlk üç ay doktorlar önermiyor. Hakiyle bütün organlar yer değiştiriyor ve rahmin küçülmesiyle yerlerini buluyorlar. İlk hamileliğimde 3 ay sonra korse takmaya başladım. Göbeğim yok denecek kader azdı.
Ayse-2023 Serrabade aaa öyle mi bende takmadım göbeğim kalıcak diye üzülüyorum 1 buçuk aylık olduk 3. Ayımda takayım bende korseyi
Ayse-2023 perihankrkya bende normalde göbekli biri değildim ama göbeğim var şuan hiç olmasın istiyorum zamanla oda gider inşallah ☺️
Busraincc Ayse-2023 benim üç gün geldi kanamam sonra sarı akıntı geliyor hep tam 1 ay oldu ve göbeğimi korkudan bağlamadım daha yeni yeni korse kullanıyorum