Farukkubra2025 dytanne_ kesinlikle Arzu hanım katılıyorum. Doktor için önemli olmayan bir şey bir hasta için hayatını altüst edebiliyor. Bilemiyorum varsa zaten böyle bir şey hakkımı helal de etsem Allah zaten sorar
Hatice25- Farukkubra2025 evet özelde rahat oluyor bende hiç bilmemiştim. Bu sürecte kandine iyi ğelecek şeyler yap lütfen olumsuzlukları unut. Bunu coğu aile yaşışor iş yerimde yan masamda arkadaşım var. 10 seneleri geçti böyle. Sonra doğru tedavi uygulandı 1 çocukları oldu. Sonra o 1 yaşına gelmeden bir gebelik daha oda sağlıkla doğdu . Şimdi iki cocuğu var. Yaşı 38. O yüzden umut her zaman var unutma. Rabbum daha büyük imtihanlar vermesin.
Hatice25- dytanne_ valla bu seferki gittiğim doktora tavsuye üzerine gitmiştim. Dobra bi doktordu. Sevmedim ilkten hemen iğne başladı iğne kan sulandırıcı. Hemen vitaminleri bakıldı. Dedimki beni cok panik yaptırdı. Ama şimdi bakıyorumda kadın sadece işini yapmış yani anne ve bebek sağlıkla süreci atlatsın diye doğru olanı yapmış sonradan anladım.
akkrn dytanne_ Farukkubra2025 yazdıklarınızı şimdi okuyabildim. O uzunca yazdıkların varya ah onlar aynı benim yaşadıklarım. Eşimin işinden dolayı küçük bi şehirdeyiz ve eldeki imkanlardan ilk düşükten sonra kaç doktor gezdiğimi biliyorum. Ve hepsi aynı şeyi demişti hatta birisi ikinci gebeliğimde yine kan sulandırıcı kullanmam gerekir mi diye sorduğumda ne yani hemen bir düşüğün oldu diye devlete yük mü bindirelim sana boşuna ilaç yazarak demişti. İşte o kadar basit onlar için. Allah işin ehline düşürsün ne diyim. Çok yıpratıcı bir süreç yaşamayan bilemez. Düşük yapmamız onlar için bir sayıdan ibaret sadece. Şimdikinde 2 saatlik uzaklıkta büyük şehirde bi doktora gidiyorum sırf bu yüzden. Eşim laf ediyor ama en azından tüm tedbirleri alalım takdir Allahım artık demek istiyorum. İhmallere kalmasını istemiyorum. İçini ferah tut artık en azından sebebini biliyorsun ve inşallah hepimiz kan sulandırıcılarda gebeliklerimizi sağlıklıca ilerletip bebeklerimizi kucağımıza alırız. Yazmak istedim yazdıklarınız çok dokundu kızlar ne biliyim ya duygulandım işte. Allah yardımcımız olsun ❤️🩹
dytanne_ akkrn Allah yavrularımızı bizlere bağışlasın , dert varsa çözümü de var elbet Allah işin ehli insanlara denk getirsin bizi , artık tecrübeliyiz en azından Güzel haberlere inşallah 🙏🏻💕
Farukkubra2025 akkrn çok zor Rabbim kimseye yaşatmasın. Ne diyelim rabbimin taktiri böyleymiş. Teslim oluyoruz vardır elbet rabbimizin bizim hakkımızda bir planı 🤲🏻🫀
Farukkubra2025 akkrn kan sulandırıcı vermeyen ve gebe kalmadan önce herşeyi anlattığım halde test yapmayan doktorumda özel hastanedeydi, devlet filan değil yani ona rağmen böyle oldu…. Ne diyeyim ki ne diyeyim
Farukkubra2025 dytanne_ merhaba uygulamayı silmiştim yeni görüyorum mesajınızı, iyim Hamdolsun siz nasılsınız🌷💕