2gamze5 melissannesi oğlum olcak canım 11 haftada gittim pipi net belliydi ama kan sonucunu bekledik ve erkek çıktı ❤️
melissannesi Liimon fetal dna yaptırmak benim de aklımda en kötü ihtimalle onda öğreneceğiz herhalde🤭✌🏻
Kubra0000 Benim normalde doktor takibim araştırma hastahanesinde 27 haftalık oldum hala bana tam görünmüyor diyorlar. Neyse ki 21. Haftada özele gittim orda öğrendim cinsiyet net belli dedi bana. Devlet hastahaneleri sanki çok uğraşmıyor
melissannesi Kubra0000 Ben de kızımı özele gittiğim halde ogrenememiştim devlette öğrenmiştim Doktordan doktora değişiyor bence🌸
melissannesi Kubra0000 tatlım doğrudur ben de kızım da 20. haftaya hatta detaylı ultrasona kadar net bir şey söylememişti üstelik özele gidiyordum yani bir türlü ogrenememiştitik🤭
melissannesi Suleozcnkrkmaz hayırlı olsun ne güzel erken öğrenmek inşallah biz de erken öğrenebiliriz kızım da 20. haftaya kadar net bir şey söylememişlerdi🫠
Suleozcnkrkmaz melissannesi benim değişik bir şekilde 11.haftada çok net bir pipi vardı 12.haftada tamamen kaybolmuştu o şekilde doktorum o zaman kesin kız demişti böylelikle erken öğrenmiş olduk😀
3bebelihunili melissannesi ilk kızımı 11 haftalık, ikinci kızımı 21 haftalık öğrendim. Şimdi 3.ye hamileyim daha 7 haftalık bakalım ne zaman öğrenecegiz🙏🏻