Alpgmz Gultenakkoyun ikiz gebelikti acilmam oldu maalesef. 980 gram olan oğlum yaşadı 800 gram olan maalesef Vefat etti
aslaninannesi7 biryildiz42 doktor normal dediyse bir sıkıntı yoktur canım ama 23+4 deyken 755 gram 32 cmdi bizimki. Siz sordunuz mu
biryildiz42 aslaninannesi7 hayır detaylıya girdim zaten doktoru hiç beğenmedim kendi kadın doğum doktoruma soracağım
ykaya18 Gultenakkoyun Kan sulandırıcı kullanıyorum hergün, doktor hareketlenme olursa kanama yapabilir demişti, şimdi de erken doğum riski var yine hareket yasak yatıyorum 😮💨
Moon_Mom Gultenakkoyun 26hafta hamilelik +3kq, bende qaliba kilo alamadım, ama çok şükür bebek kilosu qayet iyi (886gr) , doktorum yediklerimin çocuğa yarıyor dedi
Miniklerinannesiyim Gultenakkoyun 25 haftalıkken oglum 700 gramdı bende 6 kilo almıştm şuan 31+6 olduk
Miniklerinannesiyim Leora 25te 900 müş yanlış yazmışım 30da 1700 gram gelmişti 33te gittim söylemedi 2 kiloyu gecmiiş dedi haftya randevum var inşallah söyler şuan 35+0 olduk
aybikannesi Tam bugün 25. Haftaya girdik 665 gram 30 cm ölçtü ben 3 kilo aldım toplam ama biraz kafama taktım kilosu az mı acaba bebeğin diye doktor hiç.bir yorum yapmadı çünkü az da demedi
Leora Miniklerinannesiyim maşallah baya iyi gidiyor kilosu benim 24 deyiz 650 küsür gr dı. Beklenen ağırlık 3200/3400 arası doğmasını bekliyor doktor bu gidişata göre
1mutluAnneee1 Gultenakkoyun devam etti mi kılo alımınız bende aynı on kılo aldım 29 haftayım ve dıkkat et senı şeker hastası kabul ediyorum hamur ısı yemeyeceksın dedi resmen aç yaşıyorum suan daha ıkı ay var😍
Gultenakkoyun 1mutluAnneee1 şuan 28 haftalığız 13 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum ama alıyorum yinede. 30.haftadan sonra daha da alınıyormuş inşallah şeker felan çıkmaz. Sizde pilates felan yapın yürüyüş yapın her gün mutlaka🌸
Miniklerinannesiyim Leora bana bilgi vermiyor sagolsun devlete gidiyorum bizimki de nasıl dogacak merak ediyordum ya kızım 30da 1500 grammış 38+3 te 3200 dogdu oglum kızıma göre 200 Gr önde gidiyor bakalım bu kaç Gr dogacak
Leora Miniklerinannesiyim kızlar biraz daha ağırlık olarak az doğuyor sanırım genel olarak. 3700-800 arası doğar belki sağlıkla doğsun inşallah 🙏🏻
Hamileee Gultenakkoyun 16 haftlıklkrn 190 gramdı 17 santımdı yanlış hatrlamıyorsam puan 18 +2 haftalık