Gamzeumay Mion herzmn son adet baz alinir eger geç döllenme olduysa 1 hafta önde 1 hafta geride olmasi cok normal bizde 28+5 olduk an itibari ile 🥰
Mion Gamzeumay evet öyle ama sanırım cihaza göre bile farkediyor. Özelde geride şehir hastanesinde ileri de çıktı bakalım son durum ne olacak 🤭 Ne güzel kabusmaya 10-11 hafta kalmış. Sağlıkla kucağınıza alın 🥰
Gamzeumay Mion dogrudur canım evet yolun çoğu bitti çok şükür zorluklarla gecirdigim hergüne bile şuan şükrediyorum yeterki saglikla gelsin oglum 😊 rabbim isteyen herkeze nasip etsin sağlikla kucağına al yavrunu sende insallah 🤲 cinsiyet tahmini varmi ?
Mion Gamzeumay evet canım çok şükür, bu doğumun da inşallah zamanında ve sağlıkla gelir bebişin🙏 Gittiğim iki doktorda kız tahminde bulundu. Şehir hastanesindeki yuzde 98 kız dedi hatta 😊 Bakalım
Gamzeumay Mion amin insallah canım 🤲😊 hmm ne güzel rabbim gönlüne göre versin insallah banada 15.haftaya kdr kız dendide 16 da şoka girerek erkek oldugunu öğrendik 🤣
Mion Gamzeumay ay inşallah öyle bir şey yaşamayız yuzde 98 oranına güvenip bazı şeyler aldik çünkü 😂🤭
Gamzeumay Mion ben en basindan beri ali beye gidiyorum ama bizim oglan bi tuhafti hic gostermiyordu zaten sonrasinda baktik uzun tuttu muayenemi zorladi baya sagolsun net erkek dedi