Emelsimge-3103 31+1 iz ve 2 haftadır suyum sınırda.gunde 3.5 litre su içiyorum fakat bi değişiklik olmuyor
eslemcagla Emelsimge-3103 bende aynı durumdayim 34+4 haftaligim suyumda azalma vardi doktorum cumartesi acile cagirdi tekrar muayne etti en son ki kontrolume gore daha iyi suyun dedi kritigin biraz ustunde bol su ic dedi baska yapabilcegimiz bisey yokmuş canım 😓
Beyzatls Emelsimge-3103 30 dan beri az 39 oldum stres yapma kontrolleri aksatma su gelişi yoksa dayanır bebiş
Alone Haftadan beri suyum alt sınırda. 28 haftalığım şimdi daha iyi diyorlar. Bol su içiyorum bir de günde 1 bardak havuç suyu. Bol bol da dinlenmeye çalışıyorum iki çocuk ile pek mümkün olmasa da
Rukiisss Emelsimge-3103 benimde tam o haftada suyun az dedi doktor buradakilerin tavsiyesi ile havuc ve armut tükettim suyunu sıkmadım ama normal bir şekilde yedim iki hafta boyunca sonraki kontrolümde normale dönmüştü sende dene istersen
Havvame12 Emelsimge-3103 tatlım aynı şeyleri yaşadım havuç suyu mutlaka iç aynı zamanda sol tarafına yat ve bol bol dinlen gerçekten çok işe yarıyor
Nur0653 Emelsimge-3103 günlük bir bardak havuç suyu için deveci armutu yiyin suyunuzu da için mutlaka faydası oluyor