Tugbagol Çok şükür bugünümüze 🥰 Allahım evlatlarımızı bize bağışlasın. Daha yürümedim ama gerçekten abartıldığı gibi değilmiş dedim 🥹
ZeynepDuru17 Tugbagol sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip etsin rabbim inşallah gözünüz aydın canım geçmiş olsun
Minik1tirtil Tugbagol gözünüz aydın olsun hayırlı sağlıklı sıhhatli salih bir evlat olsun geçmiş olsun ❤️😇
AnayimBenAna_ Tugbagol canım yürümeye çalış yürüdükçe iyi olacaksın 🌸 birde tavsiyem belini temiz birşeyle bağla daha rahat yürürsün 🌸
Aslaninannesi_ Canım çok sevindim bak sana demiştim korkma diye kendine gelince doğum hikayeni bekliyoruz bizim gibi sezaryen olacak annelerin morale ve böyle pozitif hikayelere ihtiyacı var biliyorsunuz ♥️
Tugbagol Aslaninannesi_ şimdi uzunca açıklamaya çalıştım 🥹🐥 hiçbir şey yokmuş gerçekten de🥲 ama işte insan bilmediğinden korkuyor
Tugbagol Eveeet kızlar her şeyle geldim ☺️ tek tek anlatmaya çalışacagım. Ama önce şunu da belirtmek isterim ki tabi ki kimsenin doğum hikayesi bir değilmiş. Ben baya panik biriyim. Sabah 8 de hastaneye yatışım yapıldı. O esnada damar yolu açıldı. Sonra ameliyat hemşiresi geldi aldı beni. Ameliyathaneye çıkardı o esnada bir korku başladı bende. Sonra belimden spinali yaptılar yani böyle abartıldığı kadar değildi ki ben kendimi çok kastım hemen ardından sonda takıldı. Sonra uyuştum doktorum geldi ve başlıyoruz dedi. 4-5 dk sonra bebeğimin ağlama sesini duydum 🥹 sonra temas ettirdiler. Sonra öğürme hissi oldu bende ilaç verdiler geçti dikim işi bitti ortalama 35-40 dk da o sürdü. Çok üşüdüm o da bşraz titretti. 3 saat sonra su kahve ve kola içtim sürekli kahve 6 saat sonunda da beni ayağa kaldırdılar ve yemin ederim ki o zorlanmayı yaşamadım. Çok normal bir ağrı yani. Şimdi oğlumla bakışıyoruz allahım bu yolda kimseleri koymasın🐥 merak ettiğiniz bir şeyler varsa sorabilirsinz☺️
Cihangir_ Tugbagol çok geçmiş olsun rabb’im anne ve baba lı büyütsün. sizinle ilgilenen konuşan oldu mu ameliyathane de ?
Kocbuse65 Tugbagol öncelikle çok geçmiş olsun sağlıkla büyüt inşallah 🥰♥️😘 bende sezeryan olucam normali yapacağımı düşünmediğim için sezeryan istiyorum şuan 31+4 m biraz korku sarmaya başladı tabi🥹 bu normal doğumda yok için temizleniyor sezeryan olma konusu doğrumu acaba kararsız kalıyorum ?🙄
Kubra1608_ Tugbagol Gözün aydın olsun, çay kahve kola konusu doktor önerisi mi? Faydası neymiş ve ameliyattan sonra 6 saat geçmeden bir şey içmeye izin veriliyor mu? Bunu merak ettim, bir de şimdi nasılsın, umarım daha iyisindir
Tugbagol AnayimBenAna_ elimden geldiğinde yürümeye çalışıyorum ama korse taksam mahsuru olur mu bilemedim🙏🏻
Tugbagol Cihangir_ evet konuşan oldu ama öyle sohbet muhabbet derecesinde değildi benim ki çünkü ben yalandan gereksiz yere panik yaptım☺️
AnayimBenAna_ Tugbagol korseyi önermiyorlar pek hemen doktorunla görüş bence en güzel o yönlendirir seni
Tugbagol Kocbuse65 çok teşekkğr ederim hepimiz inşallah ♥️sende saglıkla yavrunu al kucagına🥰 ben mecburi sezaryen oldum. Ama normal hikayelerini de çok dinlediğim için beni de korkutmuştu. Fakat şu an 2. Günüm açıkçası ben hiç zorlanmadım sadece dinlediklerim okuduklarımdan uyuşana kadar olan korku ağır bastı. Orda hata ettiğimi anladım. Spinal ile 37+4 te doğurdum yönlendirmek istemem ama gerçekten çok rahat. Yürümek için can attım ve sadece hissettiğim bagırsak agrısı gibi bir cızdı ve emin ol ki baş ağrısı diş ağrısı çektiysen o ağrılar daha kötü. Bir de ameliyat esnasında gelen öğürme hissi hemen ilaç veriyorlar hava veriyorlar ve çok rahatlıyosun geçiveriyor. Ha bu arada elim kesilse hüngür hüngür ağlarım🥲 hiç korkma lütfen. Bu hayatta daha büyük acılar yaşadığını yemin edebilirim ama ispatlayamam tıp çok çok ilerlemiş durumda. Doktorun güzelse her şey harika ilerliyor 🥹🫶🏻
Tugbagol AnayimBenAna_ sormayı unuttum 🥹🥲 salı günü nasipse kontrolüm var sorcam şu an bir ağrım yok çünkü
Tugbagol Kubra1608_ canım benim teyzem ebe hemşire kolayı o söyledi kafeini fazla diye. normalde 3 saat sonrası su +kahve 6 saat sonrası yemek, yürümeye izin veriyorlar. Doktorda kahveyi bol iç baş ağrısı yapmaz dedi. Tabi ki yine de doktorunuzu dinleyin. Ama hemşireler biraz aşırı tepki veriyor ya da bana denk gelenler öyleydi🥲
Kocbuse65 Tugbagol çok güzel anlatmışsın eline yüreğine sağlık herşey gönlünce olsun bilgilendirmen için teşekkür ederimmmm😍🥰♥️