Anonim16 Çok siteye baktım ama hep ince duruyorlar, doğum şubata gelecek. Şöyle kışlık lohusa takımı alan, bulan, gören var mı 😀
dika Anonim16 bende çok istiyorum burada bekleyeyim belki tecrübeli anneler olup paylaşır doğumum Ocak sonu
TKumsall Anonim16 hastane soğuk olmuyor aslında ama yinede sabahlikli bakıyorum bende bi kac tane beğendim alt üst takım ama sabahlik olmuyor onlarda kalın pamuklu
Buglem_38 Anonim16 çiçek sepeti ve LC de güzel modeller var fiyatta 400 tl den baslıyor ben ikisinden birinden alacagım
eills Benim de aralık sonu. Hastaneler sıcak oluyor dediler o yüzden bir uzun kollu bir kısa kollu penye pijama aldım. Yanına da bir hırka alacağım bu kadar.
Anonim16 eills ameliyattan çıkınca üşüme çok oluyormuş ama ben bir tane aldım tiril tiril ama ince yani asla sıcak tutmaz, iade edeceğim.
TKumsall Anonim16 trendyoldan baktım ben genel olarak ama insta üzerindeki sayfalardan yöneldim çoğuna markalı olarak bakmadım hiç
Zuhal_Y Herzamn icin yaninizda bir hirka bulundurun derim . Hastane sicak olsada ihtiyac olur yuruyus yaparken vs
Anonim16 Buglem_38 lcw den puantiyeli olan takımı aldım o biraz kalın sanırım gelmedi henüz ama 1 takımda yetmez. Evde onu giyerim diye düşündüm hastaneyede gecelik + pijama takımı bakıyorum
kubrabayraktarr Ben bir elbise sezeryan doğurursam diye üstüne sabahlık bir tane çekim için pijama takımı aldım artık hastaneler sıcak oluyor oda sabahlıklı bir tanede trendyoldan siyah kalın bir pijama takımı aldım birde yelek koyacağım resim atabilirim isterseniz
Anonim16 fundayvzefe bu markanınkini aldım bende ama M kalıbı xl gibi durdu bende :/ yoksa sabahlıklı takımı iyimiş.