Tazebiranne28 Zeynepkrkzk bugün kontrolüm vardı keseyi gördük çok şükür 🙏 iki hafta sonra da kalp atışını duymaya gidicez inşallah 🤲
Zeynepkrkzk Tazebiranne28 Ayy çok sevindim 🥰😇daha yeni görüyorum yazdığını günlerdir mide bulantısından ayağa kalkamıyorum benimde cuma günü ikili taramam var lütfen sende dua et de sonuçlar iyi gelsin olur mu 🥹🙏🏻❤️
Gozdenur1334 XBurcuburcu 6+5 bende aynı şeyleri yaşıyorum bugün hiçbir şey yiyemedim şişkinlikten yumurtalık bölgesinde de ara ara ağrı hissediyorum belli bir süre sonra geçiyor
burcuyilmazzz38 sevaldqn1 İlk hamileliğim de prenses gibiydim şimdi yerlerde Sürünüyorum. 7 haftalık iken başladı bulantı kusma açlıktan bayılıyor serum yiyip ayılıyordum 11 haftaya geldim daha anca azaldı gibi ne halim var ne gücüm niye böyle oldum bilmiyorum
Tazebiranne28 Zeynepkrkzk inşallah bütün hamişlerin de senin de herşey yolunda gider sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🤲🙏
Tazebiranne28 Zeynepkrkzk çok şükür benim kusmam bulantım yok hatta hamile olduğumu bile unutuyorum bazen 🧿 daha çok yeni tabi. İnşallah böyle devam eder 🤲🤲
Zeynepkrkzk Tazebiranne28 ne güzel devamında da olmaz umarım kıymetini bil bence benimde önceden olmadı mide bulantısı düşük olanda merak ediyordum nasıl bulanıyor mideleri herşeyden diye sonuç çekiyorum hiç de iyi bir şey değilmiş 🤭😅
Zeynepkrkzk Tazebiranne28 11+1 olduk bugün 6. Haftadan beri var bulantım da doktor ilaç vermişti bulantı için ama bazen fayda etmiyor o da 🥹
Tazebiranne28 Zeynepkrkzk Allah yardımcın olsun biz de bugün 6+4 olduk tabi daha küçük ama umarım benim böyle devam eder 🤲