1Kelebek1 Gebelik şekerinizi hangi cihaz ile ölçüyorsunuz medicali aradım elimizdeki şeker ölçüm cihazları gebelik şekerini ölçmez onlar farklı hastanelerde bulunuyor sadece dediler kullananlar isim yazar mısınız
Glnrskr 1Kelebek1 Vivachek eco ile ölçüm yapıyorum. Hastane ile karşılaştırmalı yaptırmıştım. Doktorum kullanabilirsin demişti.
Mavi_rella 1Kelebek1 ben novacheck markasını kullanıyorum memnunum isterseniz bi sorun doktorunuza ya da eczacınıza 🌼🌼
CeylanAk Kayınvalidemin optima şeker ölçüm cihazını kullanıyorum kandaki sonuçla biraz oynaması oluyor elbette çok aşırı yükselmedikçe sorun görmüyorum.
Glnrskr 1Kelebek1 O kadar bilmiyorum ama gebelik şekerinden sonra doktoruma sordum alabilirsin dedi aldık sonra bir gün hastanede ikisini karşılaştırmalı yaptık ölçümü doktorum kullanabilirsin dedi. 28. Haftadan beri kullanıyoruz.
MeltemSG Optima ile olcuyorum. Tek bir cihaz kullanarak olcerseniz sonuclariniz dogru olacaktir. Kimi zaman 90 cikiyor, bitter cikolata yedigimde 140 diyorum ki demek ki kendi icindeki kalibrasyonu dogru.
1Kelebek1 MeltemSG şekeri hayatımdan çıkardım ama ara sıra çok azda olsa ekmek yiyorum şekerimin yükselmesinden korkuyorum ama alırsam öyle yaparım teşekkür ederim 🌸