Baharer321 Kızlar kasığım çok ağrıyo sabahtandır normalmi adet olcakmışım gibi belimede vuruyor abart değil ama hiseddilir bir ağrı gündüzden beri var bilgisi olan yazabilir mi
newmommmyy2 Baharer321 benim neredeyse hamileliğim başından beri var o regl olucakmışım gibi ağrı şuan 13.haftadayım arada hala oluyor bi sorun olmaz normal diye düşünüyorum yinede doktorunuza sormakta fayda var tabii
Gizemli_226 Baharer321 merhaba son adet tarihiniz nedir benim 11 ağustos şuan 10+1 olmam gerek ama 8+2 yim sizde durum nedir?
Baharer321 Parilti007 valla zaten bi bu belirtler var bide göğüs hassasiyeti hatta bugüne kadar sadece gögğüs hassasiyeti kasık ağrısı bide bel ağrısı yaşadım 7.haftadan beri güncel arada giden gelen bel ağrım var sanki içimde kocaman bir bebek var inanılmaz belim tutuluyor uzanırken ederken
Baharer321 Gizemli_226 benim haftasıyla uyumlu kuzum 8+3 haftallıkken gittim en son haftasıyla uyuyordu
Gizemli_226 Baharer321 en son aldığınız ultrason kağıdının resmini atmanız mümkün mü Benim kesemin küçük olduğunu söyledi doktor bebek var kalp atışı var ama kese küçük ve uyumlu çıkmıyor
Baharer321 Gizemli_226 kuzum ben nazardan dolayı kesenin resmini buraya atmıyorum korkuyorum 2 kaybım var daha önce o yüzden kesesi küçük ise ilerde düzelir bol bol su için kalp atışı zaten duyulmuş☺️