_mucizem_ minikmucizem20 ben beyaz almadım açıkçası kan felan geçer direk belli olur diye 🙈 renkli tercih etmiştim
ASE6154 Gkya normal külot bez çıkarırken yandan yırtıyorsun giyerken çamaşır gibi giyiyorsun, ben iki doğumumdada lullandım çok rahat ettim
Ocakbebegi minikmucizem20 pijama takımı normal pantolonlu üstü gömlek gibi olan takımlarda sadece üstünü giydim ameliyattan ilk çıktığımda. Altıma da sadece depend giydim. Ayaklanmaya başladığımda da pijama altını giyip devam etmiştim güne
Ecemece0 minikmucizem20 ben lcw den çiçekli bir şey almıştım bence daha güzeldi yine de sizin tercihiniz
TKumsall minikmucizem20 bi gecelik bir pijama takimi alabilirsin sezeryan da iki gün yatiriyorlar pijama bazen dikiş yerini acitabiliyor tabi beli çok sıkı değilse sıkmayadabilir ikisinden de almakta yarar var
bahocum minikmucizem20 ben gecelik götürdüm hastaneye kesinlikle gecelik. Hem tuvalet için hem de idrar sondası için daha iyi ayrıca pijama dikişlerinize denk gelebilir
adatuna minikmucizem20 bir tane gecelik aldım çok rahat ettım. Lavaboya sürekli gittiğimde çok rahat oturuyordum
Cudana minikmucizem20 hastane için 1 paket yeterli olur sanırım ama sonrası için de lazım ben sanırım 5-6 paket belki daha fazla bitirdim. Doğum yaptıktan 18 gün sonra filan günlük pede geçtim