Nzbgln acı eşiği düşük biri olarak benim sezaryen çok iyi geçti. Çıktığımda hemen çocuğumu aldim emzirdim ağrı da hatırlamıyorum. Hatta baş dönmem geçtikten sonra tuvalete falan çıktım yani hastaneden çıkana kadar eşimde sık sık yürüttü , eve gectik günlük yürüyüş yaptırdı. Bana diyorlar 10 gün yattım söyle sıkıntılı falan ben 3 gunlukken kaynanama coxuk göstermeye de gittim yedim içtim uyudum yattım bebeğime de baktım çok sıkıntı hatırlamıyorum. Sadece 20 gunlukken hastalandım mastit gibi biseydi o zaman ağrım oldu sezaryen yerinde . Onun dışında hiç sorunum olmadi. Hatta ben o 3 günlük kaynana ziyaretine gidince 2 gorumcemde vay efendim her sogik havada sezaryen yerin çok agricak vs söylenip durdular bende belki benim oule olmaz herkes de olacak değil sonuçta dedim. Nitekim de olmadı çok şükür. Sezaryen den sonra bi süre düzensiz de olsa korse kullandım 1 2 ay falan. Önceden kilo aldığımda göbeğim nasılsa şimdide öyleydi kilo alınca. Ben çok rahat atlattım. Bence kendini negatif yükleme. İyi düşün iyi olsun. Şunu da söylemeden geçemeyeceğim ben kesinlikle sezaryen istemiyordum mecbur kaldım da oldum. Onyargiliydim yani. Cok şükür iyi geçti sürecim.