Sidelya evet malesef ama burda da çok okudum gerçekten , mesela bir arkadaş yazıyor kızlar yardım kanamam var doktora gittim dinlen dedi ilaç vermedi diye.
Sonra herkes toplaşıp doktora saymaya başlıyorlar , o ne biçim doktor nasıl vermez progestan vermesi lazım, başka doktora git böyle şey olmaz falan diye.
Önceki hamileliğimde 7. Haftamda düşğk yaptım. Başka doktora gidiyordum. Kese hiç büyümüyordu. Hep 5 haftalık gibiydi. Bende kendimi kandırıyordum , geç döllenmiştir diye. Halbuki kabul edemiyorum. Benim ilk geveliğim sağlıksızdı, bebek gelişmiyordu, sadece küçücük bir kese vardı büyümüyordu, vücut bunu atmalıydı ve öylede oldu. Doktorlar bunu görüyor, düşük tehdidi var diyor. Ozaman ilk kanamam başladığında hergün doktora gittim,(3 gün) ve en son gittiğimde artık susayım diye herhalde progestan verdi. Ama tabiki işe yaramadı, zaten sağlıksız gebelik progestan napsın. Yani bu benim kişisel görüşüm tabiki yaşadıklarımdan dolayı, bir bebek düşecekse onu kimse orada zorla tutamaz, ama yaşacaksa hiçbirşey onu düşüremez.🌸