peaceandlove 3 gecedir uyuyamıyorum kendimi çok zorluyorum ama yok gelmiyor uykum yaa gündüz yatıyorum mecbur ama gece uykusunu kacırınca bir anlamı olmuyor ki ( sürekli de tuvalete kalkıyorum gerçekten imdat) bebeğe zararı olmuyordur inşallah çok üzülüyorum yaa ama uyuyamıyorum ki bilerek değil
1Anneadayiiii peaceandlove kaç haftalıksınız bende 10 haftalığım gebeliğin başındayım deli gibi uyuyanlara özeniyorum ya ne gündüz ne gece uykum gelmiyor o kadar sinir bozucu ki başından beri böyle herkese halsizlik uyku hali çöker benim gözler fal taşı gibi uyuyup kalmayı özledim
Nurhayatkc peaceandlove 23+3 bende aynı durumdayım gecem gündüzüm karıştı uyku kalitesi gündüz dediğiniz gibi de kalitesiz oluyor umarım bu hep böyle devam etmez :(
Busra19s peaceandlove 33+5′ten selamlar, bu haftalara geldiğinizde yine durum aynı ne yazık ki 😒 mide yanması, bebeğin hareketliliği, ağırlaşma nedeniyle yatakta dönmek, sıkça idrara çıkma gibi nedenlerden ötürü maalesef uyunmuyor.
Elsa57- 1Anneadayiiii 1Anneadayiiii 52 günlük bebemle bende onlineim tek farkla ben uyumak için ölüyorum ama uyuyamam hahahahshs kızlar gözlerinizi yumun yatın bayilacam yorgunluktan oyyy
ilayyydaaaa- 37+4den bildiriyorum o zamanlar ki uyuyamıyorumlarla bu haftadakiler çok farklı😂 günde 4 5 saat uyusam bugün çok iyi uyudum diyorum
peaceandlove ilayyydaaaa- Allah yardımcınız olsun kendimle beraber hepimize çok dua ediyorum hamilelik ne kadar zor şeymiş ya dısardan öyle kolaymış gibi duruyordu ki😂😂😂