CimKefA Kızlar 27+5 aylık hamileyim, özellikle geceleri uyanınca 3-4 gibi tekrar geri uyuyamıyorum resmen aldığım nefes ciğerime gitmiyor ciğerim sönük gibi :( Bir türlü nefes alamıyorum. Esner gibi yaparsam anca o zaman doluyor ciğerime nefes, ne yapmam gerekiyor 6 aylık evliyim 6 aylık hamileyim acaba psikolojik mi diyorum ama her ne sebeple olursa olsun içimde bi bebek var ve ona zarar gelecek diye korkuyorum:(
Pars CimKefA doktoruna mutlaka danış.. okyanus suyundan başka bişey önermiyorlar.. bir de okaliptus yagı önermişti doktorum burun kenarlarıma sürüyorum.. az da olsa etkisi var..
Ikrmels Benim son haftalarım daha yeni rahat bi nefes alıyorum o haftalarda hep nefes almakla boğuşuyordum normal bunlar ama sen yine de dktrunla görüş
CimKefA Ikrmels peki bahsettiğim şekilde mi oluyor? Çocuk sıkıştırdığı için nefes alamasalar zorlanmak değil böyle sanki ciğerimde boğazımda sorun varmış gibi birşey bahsettiğim
Ikrmels CimKefA bahsettiğin gibi canım aldığın nefes yetmiyor sıkıştırıyor göğsüme de ağırlık varda nefes alamıyor gibiydm uzun uzun nefes almaya çalışırdım