Semraaaaa mrb tüp bebek dediğin şey o kadarda kolay bişey değil hem maddi hem manevi insanı çok yıpratıyor ben geç evlendigim için yaşım geçiyor diye acele ettim sağlık problemimiz yoktu ama cinsel problemimiz vardı tüp bebeği ilk denemede tuttu yaşım büyük olduğundan iki yumurta transfer ettiler biri içerde bölündü üçüz hamile kaldım hamileligimin sevincini bile yasayamadim tek yumurta ikizlerinden biri problemli doktorlar sonlandir yoksa diğer bebeklerede zarar verecek diyor ama Allah'ın verdiği cana nasıl kiyabilirsin sonlandirsam bile yine ucunu aynı anda kaybetme ihtimalim var hem bununla imtihan oluyorum hem çevre cevremdeki insanlar çok cahil tüp bebeği sadece tüple beslenecek gerçek bebek değil gibi düşünüyorlar hamile olduğumu goren hayırlı olsun demeden aaa yazık tüp bebekmi gibisinden konuşuyorlar insanlardan biraz daha nefret ettim ve bu bebeklerden birini sonlandırma işi sadece İstanbul'da yapılıyor ve tüp bebeği yaptırmaktan daha pahalı benim nacizane tavsiyem eğer 35 yaşından kucuksen önce bitkisel ürünler dene eşinle aranda cinsel sorun varsa cinsellikten zevk almiyorsan ikinizde bir pskologa gidin belki rahim damarında eğrilik vardır hani şu eski kadınlar vardır ya damar çeker duydunmu bilmem ondan bulursan. Dene derim benim yaşadığım yerde devlet hastaneleri iyi değil onemsemiyorlar özel bir hastaneye git ama normal kadın dogumcuya değil infertilite bölümüne tüp bebek en son seçenek olsun egerki esindede sende problem yoksa bu kez çoğul gebelik olup daha fazla sorun yaşayabilirsiniz tek yumurta bile transfer etseler o yumurta içerde ikiye üçe bolunebiliyor sormak istediğin bişey olursa cevaplarim hakkında hayırlısı olsun