1aleyna_ gunom benim ikinci hamileliğim hep sol tarafımdaydı kızım olacak 🥰 oğlumda net sağda veya solda diye hatırlamıyorum olsa mutlaka hatırlardım diye düşünüyorum ama kızım baştan bu yana hep sol taraf😊
Mlsaa99 gunom cinsiyetle alakasi yok bence ama meragin gitsin erkek annesiyim sağ tarafimda surekli. Ama erkeklerde cok cabuk gosteriyor bacak arasini ben 12.haftamda ögrendim
gunom Dilhun bana gibi olarakta birşey denmedi ondan aşırı meraklıyım bide insanlar karnimdan hareketinden öyle diyince merakım iyice artı 😅🙂🥰
gunom Ebru2605 o zaman bu sağ sol olayı yalan erkek bebekte kız bebekte olabiliyor 🥰 sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻💜
gunom BG02_ hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻💜 burdaki annelerde anladığım sanırım sağ sol olayı hurafe 😅🥰
Ebru2605 gunom inşallah sağlıklı olsunlar da bu sağ sol olayından bişey çıkarmamak lazım umarım sizde bian önce öğrenirsiniz çok farklı bi duygu 🙏🏻
gunom Canim_bebegim27 internette ve halk arasında tam tersi deniyor. Demek ki hem kız hem erkek bebeğin belli bir yeri yok
gunom Ebru2605 amin inşallah 🤲🏻 evet öylede insanlar hep öyle diyince bendede acaba mi diye soru işareti oldu sormak istedim. Ve hurafe olduğunu anladım 🥰amin inşallah nasipse bir haftamız kaldı 🤲🏻🥰
Elamomy gunom kızım sagdaydı bu kadar sakladıysa kız olma ıhtımalı yuksek Bende kızımı 17 haftada ogrendım
beyza2912 oğlumda 13 haftalikken öğrendik erkek oldugunu kızımda da 14 haftalikken soyledi kiz diye ama 18 haftalikken kesin kız dedi. Simdi 26 haftalik hamileyim 12 haftalikken erkek olduğunu öğrendik. Benimkiler de kendini göstermeye meraklılar herhalde 🤣
beyza2912 gunom o belli olmuyor maalesef erkek bebege hamileyim sağda da oluyor solda da belli olmaz yani o maalesef bazen aşarmeler bile farklı oluyor. Mesala kızımda oyle eksi seyler çok yemedim. oğlumda pek tatlı yemedim. bunda da biraz tatlı yiyorum. Oyle aşırı değil.
Minnaksever gunom ilk kızım hep soldaydi bu kızım hep sağda.ilkinde çok et yedim bunda hiç aramadım tatli yedim.ilkinde hiç biseyim yoktu bunda surekli hasta oluyorum.baksan ikisi de aynı cinsiyet ama farklı ilerliyor