Melekozlu Kızlar son günler malum her an sancım olacak mı ne olacak diye bekliyorum 🥹 ama kasıklarımda özellikle sağ kasığımda baskı oluyo içerden geriliyo karnım değişik bişeyler oluyo ya🥲 bebişte atıyo pıt pıt ordan. Sizde oluyo mu böyle şeyler?
Merve32- Melekozlu benim de az kaldı baskı oluyor arada arada sancı gibi oluyor bebek hareket ediyor ben de anlamıyorum neler oluyor 😂🙈
busra_2332 Merve32- Melekozlu ben ölmedim ama sürünüyorum şuan :)) kasık ağrılarım bacak kramplarım bel ağrım derken bitmiş haldeyim. 38+2 olduk ve sabah 9da yatışım var planlı sezeryan 🤭 kavuşuyorum inşallah bebişime 🥰 darısı başınıza kızlar sağlıkla alalım hepimiz yavrularımızı kucağımıza ❤️❤️
Merve32- busra_2332 ayyy ne güzel hasret bitiyor hayırlısıyla Sağlıkla sonuçlansın doğumunuz inşallah ikiniz de sağlıkla kavuşun birbirinize 🥰🙏 Benim normal şimdilik bakalım nasıl olacak 🙈🙊
Melekozlu busra_2332 Ay den kurtuluyormuşsun inşallah darısı bize ya😍 Sağlıkla kucağına al canım bu bir süreç sen sonuna gelmişsin biz bekliyoruz bu hafta gelir diye düşünüyorum artık 😀😀
Melekozlu Merve32- Amin amin benimde şuanlık normal bekliyorlar 39 haftaya kadar geldik bekleye bekleye 😀
Melekozlu Merve32- Niye doktor mu dedi yoksa sen mi öyle hissediyorsun? 😀 bende bu kadar gecikmez sanıyordum ama 39u bulduk 😅😅
Merve32- Melekozlu Dr demedi bişey daha yarın gideceğim kontrole hissetmekte değil istiyorum diyelim biz ona 😂😂 doğuralım artık sağ Salim ya 🥹🙏
Melekozlu Merve32- Ahh aynen ya valla her an doğuracak gibi hissediyorum sağlıkla gelsinler artık😀 git bakalım kontrole doktor ne Dicek yaz buraya da merak ediyorum
Merve32- Melekozlu kanala girmeye başlamış bebiş Ama daha yakın değil benim istediğim kadar 😂 Kilosu falan da iyi çok şükür Haftaya bdha gideceğim Sporlarını artır dedi Ada çayı iç hurma ye dedi Bakalım artık hayırlısı ☺️