jrarya Minikkuzum 8+1 😌 ama aklıma takılan şu 38 ve 39. Haftalarımız Ağustosun son iki haftasına denk geliyo genelde de hep o haftalarda doğum yaptıklarını okudum eylül annesi oladabiliriz olmayada biliriz 🤭🤩
Kaderr Ben 7 +5 haftalık hamileyim benim doktorum 3 aydan önce dinletmiycem kalp atışını dedi🙄 sağlıklı olmadığını savunuyor ama kalp atışı belli oluyor ultrasonda çok tatlı🙏🏻❤
Caciinnn Bizde daha 5 haftalığız. Randevum 2 hafta sonra 7. Haftada kese gözükür mü kalp atışını duyabilir miyim acaba
Ilkanne Caciinnn ben 5 haftalıkken kesesini gördüm kalp atışını duymadım daha haftaya randevu aldım o zaman inşallah
Sedefff1 [bilinmeyen] bnde 6 haftalık hamileyim önümüzdeki hafta gitcez kalp atışını duymaya durumlarınız nasıl kızlar ben bardagı şurdan şuraya koyamıyorum full yatıyorum mide bulantısı baş agrısı inş hmn bu süreç geçer
Ayseguldnzmstk Sedefff1 mide bulantısı olmazsa olmazlardan🙄 Başımı yastıktan kaldıramıyorum desem yeridir hep bi halsizlik var üzerimde😔 umarım çabuk atlatırız sürekli böyle ilerlemez🙏🏻🤗
SabihaTopril Sedefff1 bende 6 haftalığm şuan inan bana bir parça ekmek yiyck halim yok mide bulantısından. Npcz byle bilmiyorum. Beslenmemizde lazım ama iştahım kesiliyor mide bulantısından dolayı..
Ilkanne Sedefff1 bende 6 haftalik hamileyim aynı şeyler bendede var bulantılar halsizlikler sürekli uyumak istiyorum yürümek kalkmak istemiyorum hiç
Estur Kese 5. Haftada görüldü kalp atışı 6. Haftada duyuldu çok şükür. şuan 7+2 olduk yeni buluşmaları heyecanla bekliyoruz bebeğimle ♥♥
Sedefff1 SabihaTopril aynn. Cnm bnde öyleyim resmen aç geziyorum ama elimde olan biley degil maleseff
Ilkanne [bilinmeyen] bende 6+3 Çok şükür 👐😍🤗 5 haftalıkken gördüm bende kesesini haftaya 7 haftalık olcaz allahın izniyle kalp atışı için