Diilekk19 Merabaha kızlar yakın zamanda sezeryan doğum yapan oldu mu süreç nasıl ilerliyor sabah 6 da burda ol ayın 31 inde dediler bana erkenden mi aliyolar ameliyata tecrübelerinize ihtiyacım var
Ezgi2301 Diilekk19 yiğenim 2 gün önce planlı sezerysn yaptı 6.30 da orda ol dediler doğuma 2de aldılar
Ezgi2301 Ezgi2301 hastanenin kotası varmış atıyorum doldu bugün değil de yarına kalıyormuşsun öncelik tanıdıkları varmış işte bebekle alakalı olanlar yada gebenin kendiyle alakalı bir sorun var ise o gün senden önce onları alıyorlarmış
Diilekk19 Ezgi2301 aaa geceden aç gel dediler bana 12 den sonra sabah da 6 da burda ol dediler bende erkenden doğum olacak sanıyordum
Diilekk19 Ezgi2301 anladım planlı benimde ilki genel anestezi altında oldu bu planlı biraz da korkuyorum açıkçası hissederim falan diye de o yüzden sormak istedim teşekkür ederim
Ezgi2301 Diilekk19 yok onu herkese söylüyorlar ama onu uygula anestezinin etki vermesi için zaten belli bi süre açlık gerekiyor ben acil sezerysna alındım 35 haftada 12de sigara içmiştim 3de sezeryan ameliyatına girdim uyuşmadım hissettim sonra genel bayılttılar
Diilekk19 Ezgi2301 yok ben normal doğum yaparken bebeğimin kalbi durdu o sırada aniden bayıltıp almışlar bebeği yani belden uyusturmaya ugrasmadilar keşke gene öyle olsa korkuyorum hissederim diye