Esved00 Kızlar bir tanıdığım bana kendi göğüs pompasını vermek istiyor philips in ama hijyen olarak nasıl olur kararsız kaldım daha önce kullanan var mı, ya da dezenfekte nasıl etsem kullanırım kararsız kaldım
Cihangir09 Esved00 çok yakın biriyse dezenfekte edilip kullanilabilir diye düşünüyorum yada mesela onun para tutan kısmı genellikle motoru oluyor sitesinden yada arayarak pompasının aparatlarini tekrar temin edebilirsiniz
Aaaabbbccc Esved00 kaynar su ile ıyıcı yıka bisi olmaz zaten size ve süte temas eden yerler beli suan fiyatlar yüzünden çoğu anne 2. Ek yada yakınlarından alıyor zaten
Nazo77 Esved00 Ben almazdım yani manuel alıp almazdım.Sonuçta birkez kullanılan birşey değil.Banada biri teklif etti kırmamak için yok demedim ama aldığımı belirticem.
Esved00 Cihangir09 yedek parçalarını bir türlü bulamadım ya eğer kullanmam gerekirse kaynatıp kullanırım artık
Cihangir09 Esved00 danışma hattını ararsanız mutlaka yardımcı oluyorlar benimde lansinohun valfi yirtilmisti aradım hemen yardımcı olmuslardi genelde satılıyor yedek parçaları
derler-anne Bilmiyorum bacım bana da biri teklif etti ama sonuçta göğüs yani ucu acilicak alabilirsen motorunu al sadece trendyolda falan diğer aoaratlarini bulabilirsin ayriyeten yedek satılıyor o parçaları