Sizdenbirii1 kızlar ben postu açan kişi iicn yorum yaptım sormak isteyen özelden sorsun kadının postuna müdahale etmeyelim
Melosum34 seyma0661 evet şansıma çok iyi biri vardı ilk defa tanıdım kendisini resmen muhabbet ederek baktı ultrasonda söylemem söylemem banane dedi ilk baş reçete yazarken kızın olacak ben boş gördüm bacak arasini 4 gün sonra yine gel detaylı bakalım dedi :)
Melosum34 seyma0661 evet bakalım perşembe günü de detaylı olarak bakayım dedi çok kibar duruyor duruş bile ben kızım diyor dedi :)))ay çok sevindim artık hep kendisine gidicem
Melosum34 Sizdenbirii1 doktorum da duruşu bile kız dedi bakalım 4 gün sonra yeniden bakicam acilde normalde soylenmezmis dayanamadım dedi :)
Mehmeteren-ve-defneninannesi Melosum34 seni hatırladım bir türlü uygun pozisyon yakalayamayıp cinsiyeti öğrenemeyen anne ☺️ Hayırlı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah
Melosum34 Mehmeteren-ve-defneninannesi evet evet ben oyum 24 haftalık olduk :)) normalde acilde soylenmiyormus ama ben boş gördüm bacak arasını dayanamadım soyliyim dedi 4 gün sonra netleşecek inşallah 🥰🥰🥰