Umaysrky 5+5de konyrole gittiğimde bebek kesede görünmedi bugun yine gittim ufak bi lekelenmem oldu bugun 6haftalık tam ve yine kese var ama icinde birsey gorunmedi carsambaya randevum var yine gozukmezse diye cok endiseleniyorum🥺
Dyguackgz Bende 5+1 de kese gördüm. Bugün 6_0 günlüğüm doktor 28ine randevu verdi daha öncesinde gözükmez diye bence beklemelisin 7-8 haftalikta görünür diye biliyorum
Umaysrky Dyguackgz alttan muayne kabul etmiyorum israrla olursam daha iyi olucagni soyluyo internette bu haftada kalp atisi bile duyuluyomus diye okudum arastirdikca daha meraklaniyorum🫤
Mucizemmm_ Umaysrky bende sanırım alttan muayene olacağım henüz görünmedi neden o şekilde muayene olmak istemiyorsunuz zararlı olabileceğini mi düşünüyorsunuz acaba
Seherkarakoc Umaysrky 6 haftalıkken benimde ufak lekelenmem oldu doktora gittim kese vardı ama bebek yoktu alttan muayeneyle hem bebeği hem kalp atisni duyduk şimdi 22+3 haftaligiz 😍 korkmayın 1-2 haftaya kalp atışını da duyarsınız ❤️
Umaysrky Seherkarakoc acaba mide bulantisi kusma varmiydi ben kizimda icim disima cikmisti tabiki ayni kisinin iki gebeligi bile apayri ama zerre kusmam mide bulantim yok kesede cocuguda gormeyince bunuda sorguluyorum
Seherkarakoc Umaysrky 3 aylık olana kadar test yapmasam hamile olduğumu bilemezdim o kadar hiçbir belirti yoktu.3 aya girdigimde ufak tefek bazı şeylerden tiksinmeye başlamıştım özellikle diş macunu beni çok kötü yapıyordu kusmaktan dislerimi fircalayamiyodum. Belirti yasicaksiniz diye birşey yok dediğiniz gibi her gebelik farklı
Umaysrky Seherkarakoc bu beni rahatlatti gercekten elim istemsizce bos kese belirtilerine gidiyo kotuyu cagirmakta istemiyprum
Umaysrky Mucizemmm_ hayır zarari olmaz sanmam ama hic yaptirmadim ne ilk kizi,da nede bu gebeligimde cekiniyorum bi muaynede bi kizin bagirmasina sahit oldum bide etkiledi beni
Seherkarakoc Umaysrky bende sizin gibiydim adetim gecikince hemen test yaptım iki testte pozitif çıktı ama malesef 9 gün bayram tatili girmişti araya doktora gidemedim. O 9 günde bende kendi kendimi yedim boş yere strese girmişim diyorum sizde düşünmemeye çalışın strese girmeyin derim
Seherkarakoc Umaysrky gebelikten önce de gebeyken de alttan muayene oldum korkulucak kadar bir ağrısı yok içiniz rahat etmiyosa 6.hafta bittikten sonra alttan muayeneyle boş gebelik olup olmadigini öğrenebilirsiniz