Elfnur_ Enmomy Merhaba doktorunuz kim memnunmusunuz bende araştırmaya başladım 10 haftalık paket mi yapsam diye düşünüyorum
Enmomy Elfnur_ ben Faris gözcüye gidiyorum . 4 aylık olduk çok memnunum . Doğum paketi başlangıçtaysan mantıklı . En az doğuma kadar 8 randevu gideceksin . Yılbaşından sonra zam gelecek . Testler de paketin içinde ( ben testlerimi devlette yaptırıyorum ) hocaya gösteriyorum . Her zaman da ulaşabiliyorum. ) . 2025 doğum 30.000 olur diye tahmin ediyorum . Totalde 45.000 harcıyorsun . Eğer taksit yapıyorlarsa mantıklı ama nakit veya kredi kartı tek çekim ise mantıksız
canmyavrum Semakantar ben aylık kotrollere devlete gidiyorum sancaktepeye.1.hamileliğimdede kontrollere devlete gittim son ayımda dogum yapacagm hastaneyi belirleyip özele geçtim.1. Doğum hastanem Ataşehir avicenna hastanesiydi
Semakantar canmyavrum bende su an 28+5 haftaligim detayliya kadsr devlete gittim sancaktepeyeee sonra detayliyi herhangibi özelde bi hastanede cektirip ilk dogum yaptigim doktoruma basladim ama tahlilleri falan saglikocaginda yaptiriyorumm
Serya3 Mrv999 afyon da mi o dediğiniz doktor ben bilmiyorum valla🫠 benm daha kontroller doğum ücretlerine falan gelemedk arıyorum ben hâlâ 🥹😍
Dduman Gizemmm-61 Bolu da ne var ki o olsun 😀 açıkcası hiç bilmiyorum 3 aydır burda yaşamaya çalışıyorum. Sizde mi bolu da yaşıyorsunuz
Elfnur_ Enmomy Teşekkür ederim bilgi için 10 haftaligim paket banada uygun geliyor ama doktordan yana düşünce içinde kalıyorum Rıza Esmersoy diye bı doktora gittim kistim vardı bu söylemedi ondan dolayı vazgeçmiştim muayenesi de 1550 di beni kazanmak için çaba sarf etmedi anlicaniz Hayırlısı bakalım çalışmalara devam
snmglerr Ben de doktorumu yeni degistirdim şimdi ilk muayenem olacak haftaya, Biruni üniversitesi hastanesi Sefaköy, Hazal çağına randevu aldım tavsiyeler üzerine, 1750 TL dediler 🍀