beyzaakartal Haticemre21 Fatma hanımdan memnun musunuz ben yeni hamile kaldım Fatma hanıma gitmeyi düşünüyorum tavsiye eder misiniz yani
Haticemre21 beyzaakartal çok memnunum siz sormadan her şeyi söyler anlatır yaklaşımı bir abla gibi. 4.5 sene önce kızımda ona gitmiştim. Geçen sene de dış gebelik ameliyatımı yaptı. Şuan tekrar hamileyim yine Fatma hocaya gidiyorum. Tavsiye ederim yani
Papatya_52 Ysmnpmk allahim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım korkuyoruz doğal olarak yaşanan olaylardan allahim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın 🤲
basakyaylaci Lifeofmommy Yok aslında genel hakkım var ama doğum teminatım olmadığı için kadın doğuma hakkım yok. Bu yüzden sadece indirim uyguluyorlar ücret alıyorlar her şeyden. Genelde bende tahlillerimi sağlık ocağı ya da göztepe şehir hastanesinde yaptırıyorum medipolde rutin kontrollerimi yapıyorum. Sizde mi oraya gidiyorsunuz ?
beyzaakartal Haticemre21 çok teşekkür ederim bende Fatma hanımı tercih edeceğim inşallah size de hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza almayı nasip olsun inşallah 🥰
MkalpR Neden herkes özel hastanelere gidiyor ki muayene için ultrasondan bakıyorlar sadece zaten gerek var mı ki o kadar para vermeye her ay
Semakantar MkalpR yani bu kişinin isteh ohtiyaç ve beklentisine göre değişir ozel doktorun seninle her bilgiyi bilen dogumundada herseye hakim olan bir doktor istiyorsan her ay o parayi vermeye değer bebek icin ayri insanin kendi icinde deger bence o hassas süreçte insan daha ozel hissetmek istiyor
Semakantar canmyavrum söyle benim 2. Hamileligim ilkinde de ayni hastane ayni doktora gitmistim cok memnunum doktorun bilgisi tecrubesi hastanede gayet iyiydi ozellikle dogum da cok ilgili ve tecrubeliydi benle ilgilenen ebe olsun hemsire olsun 2. Hamileligimdede yine ayni doktorumu tercih ettim yine cok memnunum tavsiye ederim kac haftaliksiniz siz
canmyavrum Semakantar 25.haftaya girecm inşallah bnmde 2. Hamileliğim ama ilk hastanem 2 kat daha pahalı o yüzden seçenek arıyorum olumlu bi hastane bulamazsam mecbur pahalı için zorlayacm
minisinannesi07 Edugumoglu Antalya medstar- Murat doruk - sendika indirimiyle 1192 Perinatoloji Prof. Dr. İnanç mendilcioğlu(özel klinik) - 3500
BesteYetik Brcu01 Melih Mustafa Bey’e gittim ancak kesinlikle memnun kalmadigim için İlkay Şahin olarak değiştirdim, kuzenimin de doktoruydu İlkay Hanim, çok memnun kendisi. Önerisine istinaden Pazartesi gidecegim bende.
Ysmnpmk Fatma-K doktorumdan aşırı memnunum bide benim tüp bebek gebeliği tüp bebek doktorumunda onerisiylede gittim arkadaşlarımda oğuz hocaya gidiyor çok iyi işinde
Anonim0527 Hayalimmm42 Eşim doğumu sormuş 70 bin demiş hastane sizin indiriminiz var mı ben de oraya o doktora gidiyorumda