Smileylaylom BesteYetik bilmiyorum kendisini ben Zekeriya Güner’e gidiyorum ilk öğrendiğimden beri Medicana da çok memnunum kendisinden Şuan 30+6dayız
Smileylaylom BesteYetik ben Google yorumlarına bakarak gittim, izmirde yabancıyım da sağlık sigortası geçen hastanelerden eşim hastane söyledi bende doktor buldum işte 😄
snmglerr 3melekannesi__ aslında piyasaya göre orta segmentte diyebilirim hastanenin ücreti, hizmet olarak çok güzel ayrıca ☺️ muayane ücreti 1750 ₺/ normal 35- sezeryan 45k 🙂↕️
basakyaylaci M-g2118 Evet çok memnunum benim için öncelik doktorun samimiyeti ve pozitif enerjisiydi. Burçin Hanım da tam böyle biri ilk baş soğuk sanmıştım ama çok ilgili ve her sorumuza çok güzel cevap veriyor, pozitif enerji katıyor.
SemaaK123 Elfnur_ benimki planlı bir gebelikdi bu yüzden gebe kalmadan hemen önce doğum içinde olan bir sigorta yaptırdım. Hâla azize hanımla devam ediyorum çok çok memnunum kendi kuralları olan hastalarıyla güzel bir iletişimi olup her soruya cevap veren bir doktor öneririm🌸
Aysgll1 Yildiizr sorunuzu daha yeni fark ettim kusura bakmayın🙊 doktorumdan çok memnunum 29 gün oldu doğum yapalı. Hemşireler hepsi çok tatlıydı çok güzel ilgilendiler.
Cems01 M-g2118 Merhaba, doğumum Evrim Hanım ile gerçekleşti ve iyi ki onunla gerçeklemiş. Hem asistanı hem kendisi gayet ilgililerdi tüm süreçte. Mine Hanım ı da çok duyduk ama Evrim Hanımın iletişimi, donanımı, motivasyonu harika.