0680 Mrvekrc Ankara da lokman hekim etlik hastanesinde hatice hocaya gidiyorum gayet memnunum 12. Haftada doğum paketi satın aldım. Tüm tahliller muayeneler(10 muayene) ntsler 1 kardiyoloji muayenesi 1 diyetisyen muayenesi doğum normal sezeryan fark etmiyor. Sezeryanda uygulanacak olan anestezi şekilde fark etmiyor. Oda ve refakatçi ücreti doğum zamanı çekim herşeye 40 bin ödedim.
Cansunisa RiRi22 memnun kalınması gidilmez bence o kadar ve ben tavsiye üzerine pınar hanıma gitmiştim. Aslında gereksiz samimiyet göstermiyor bence 😕
Canss1 cvn4941 bilmiyorum benim özel sağlık sigortam var o yüzden sorma gereksinimi duymadım ancak bende merak ediyorum perşembe randevum var sorarım inşallah
Efsiga Shsu sigortadan baktığmda 1650tl olarak görünüyor ocak ayında zam gelecek ücretlere ama ben sadece özel sigortanın katkı payını ödüyorum 15 tl 🤭
Enmomy @"Elfnur_ Faris bey eşimle benim içime çok sindi . Tavsiye edebilirim . Araştırarak gittim . Mine hocada çok iyi . Aşırı dolu . Ben 12. Hafta da fetal yaptırdım . Eskişehir’de uygun fiyata . Onu yaptırınca 2 li 3 lü taramaya gerek kalmıyor .
Alpgmz taurusbaby evet bende begendik diğer doktorların çoğunu tanıyorum 2019 da doğum yaptım riskli gebeydim Medipol de yattım 2 ay her gece farklı doktor muayene ediyordu Ayşe hanım gayet ilgili. Kaç haftalıksiniz acaba 11+4 ben
0680 Aybik- Arkadaşım sadece doğum olarak gitmişti 3 ay önce sezeryan oldu 30 bine olmuştu. Muayene ücreti de sanırım 2 bindi. Ben oyaktan yararlandığım için tek muayene ücretini net olarak bilmiyorum.
Serpilyavuz mimikralicesi valla benim özel ebem vardı o bile emzirmeye çok karışmadı ama bir iki kere çağırınca geliyorlar yardımcı olmaya.Gerisi sizde🫠