Haticemre21 Sevo5 Evet benim planlı sezeryan olduğu için sen de hocam girmişti o yüzden bu konuda pek bir bilgim yok. Sadece o zamanlar bana verilen kağıtta öyle yazıyordu diye gördüm ben de ücret istiyordu kendi hocanı çağırdığında 🙏
Gizemmm-61 Dduman yok ben düzcedeyim geçen seneye kadar doğum fotoğrafçısı vardı ama işi bırakmışlar boş boşta 20 bin verip doğurmak içimden gelmiyor orada , bi resim vardı onu da kaldırdılar
Dduman Gizemmm-61 doğum ne kadar bilmiyorum çokta önemsemiyorum. Hiç özel hastane gibi değil zaten tuhaf bir hastane bakımsız düzensiz başka özel hastane olmayınca seçim şansım yok memlekete doğuma giderim diye düşünüyorum
Mrvclk9 Yesillendik_ Merhaba ben hem muayene ücreti hem kan idrar tahlili verdim 1800-2000 lira istediler hangi doktor sizinki
Yesillendik_ Mrvclk9 emniyet indirimi kullanıyor musunuz sebnem hanıma gidiyorum orda hiç tahlil yaptırmadım sebnem hanım genelde istediği tahlilleri yazıyor ve sağlık ocağında yaptırıyorum.
AnayimBenAna_ Seher_blk evet malesef songül hanımın muayene ücreti diğerlerinden daha pahalıymış ama ilk gebeliğim ondaydı ikincidede başkasına güvenemedim
Seher_blk KonuMankeni hiç rabdevu bulunmuyor ama canım ya zeliha hep dolu nasıl randevu alıyorsun sen acaba
KonuMankeni Seher_blk ya poliklinik günleri hep olmuyor sanırım. Hasta kayıttın orda liste var ya da siteden doktorun çalışma günlerine bakıyorum 15 gün öncesinde sabah saat 10da girip alıyorum ☺️dediğim gibi yanlış anlamadıysam haftada 1-2 gün oluyor poliklinikte bu sebepten bulunamıyor randevu
Elfnur_ Enmomy Teşekkür ederim bilgi için 10 haftaligim paket banada uygun geliyor ama doktordan yana düşünce içinde kalıyorum Rıza Esmersoy diye bı doktora gittim kistim vardı bu söylemedi ondan dolayı vazgeçmiştim muayenesi de 1550 di beni kazanmak için çaba sarf etmedi anlicaniz Hayırlısı bakalım çalışmalara devam
Babynurse12 Medipol pendik hastanesi Dr Canan Acar Demir %25 sağlıkçı indirimiyle 1087 tl ödedik, pendik kart indirimi de %20ymiş, pendik kart için o semtte ikamet etmek zorunda değilsiniz belirli noktalardan başvuru yapıp elden teslim alabilirsiniz 💐
Dilekcakiroglu Serrasmsk merhaba, cok uzun zaman olmuş ama yine de sormak istedim. Çigdem hanım hakkında bilgi verir misiniz? Doğuma karşı yaklaşımı ilgisi nasıldır
Kubra-1997 Serrasmsk merhaba bana yardımcı olur musnuz şuanki doğum fiyatı nedir bu doktoru araştırıyorum muayene ne kadar olmuştr
Zeynepp23s Erzurum buhara hastanesi Muhammet usta 895 tl sezeryan ve doğum 18.500 epidural sezeryan 21.500
Efsiga Shsu sigortadan baktığmda 1650tl olarak görünüyor ocak ayında zam gelecek ücretlere ama ben sadece özel sigortanın katkı payını ödüyorum 15 tl 🤭
Eylul41 Sevgikelebegi777 benimde doktorum acibademle anlaşmali orda ameliyatimi gerceklestirdi ama muayanesi biraz pahali geldi gibime ondan sordum acaba perinatalogmu diye birde sanırım ilden ile değişiyor bu hastanenin ucretleri
SemaaK123 Kocaeli gebze medicalpark azize hanıma gidiyorum 1500 tl ücreti 10. Haftamdayım şuanlık memnunum ilk gebeliğim
Elfnur_ SemaaK123 Aynı haftadayiz 🧿 💓 bende Darıca’da oturuyorum medicale rıza esmer e gittim ama çok detaylı konuşmadı içime sinmedi Azize hanım nasıl hem sizde düşünüyor musunuz doğum paketi